extension ExtPose

Rekeningopvuller voor Bol.com (delisted)

CRX id

fnelhaonnkppncelijbmlkgdjphnnbod-

Description from extension meta

Kom je enkele centen tekort om te genieten van gratis verzending? Vul je rekening op met de handige Rekeningopvuller voor Bol.com

Image from store Rekeningopvuller voor Bol.com
Description from store Kom je enkele centen tekort om te genieten van gratis verzending? Vul je rekening op met de handige Rekeningopvuller voor Bol.com. Altijd een overzicht van de goedkoopste producten van Bol.com bij de hand. Zo kan je snel en efficiënt je mandje opvullen. ==== WAT IS DE REKENINGOPVULLER VOOR BOL.COM? ==== Ken je het wanneer je iets wilt kopen op Bol.com en je komt net enkele centen tekort om geen verzendingskosten te hoeven betalen? Verschrikkelijk toch? Met de Rekeningopvuller voor Bol.com, een handige tool die je nu ook kunt installeren in je Google Chrome Webbrowser, is dit helemaal verleden tijd! Ben je op de pagina van je mandje en kom je enkele centen tekort, dan klik je gewoon op het icoontje van de Rekeningopvuller. Je zal dan een overzicht te zien krijgen met alle goedkoopste producten van Bol.com, beginnend van 0.01 of 0.02 eurocent. Je vult je mandje op met zoveel goedkope producten als nodig, en zo bespaar jij geld doordat je geen verzendingskosten hoeft te betalen. Door een product (vaak een e-book) van 1 cent toe te voegen bespaar je minstens 2.49 euro aan verzendingskosten. Heb je geen nood aan de extensie? Dan heb je natuurlijk ook nog de originele website die nog steeds beschikbaar is. Voor meer info check www.vandevliet.me/bol-rekeningopvuller!

Latest reviews

  • (2019-05-13) Jana Van de Vliet: Handig, snel en gratis!
  • (2019-05-13) Lucas Van Beneden: handig wapen in de strijd van de psychologische prijzen. Doet wat er op de verpakking staat!
  • (2019-05-13) Charlotte Dua: Echt een handige tool! Aangenaam verrast. Altijd gratis verzendingskosten in 1 klik!
  • (2019-05-13) Moments4Life: Dit is echt een frustratiekiller, de extensie is makkelijk te gebruiken, zeer snel en works like a charm! Paar centjes bij je bestelling door enkele kliks en de verzendkosten verdwijnen! Echt een aanrading! P.S. Het kost je niets!
  • (2019-05-13) Hanne Pollet: Handige extensie die me al vaak onnodige kosten heeft doen sparen!!!
  • (2019-05-13) Vincent Pauwels: Topextensie. Zo vaak voorgehad dat ik spullen die ik niet per se nodig had kocht om toch maar verzendkosten te vermijden. Dit is ideaal als je slechts enkele eurocenten te kort komt.
  • (2019-05-13) Tom De Moor: Awesome! Ik kwam nog 1€ te kort in mijn winkelmandje om geen verzendingskosten te betalen.

Statistics

Installs
353 history
Category
Rating
5.0 (8 votes)
Last update / version
2019-05-24 / 0.0.5
Listing languages
nl

Links