extension ExtPose

E-Napló Átlag

CRX id

lhlmmepllbmlcjehoafpmcnmcfpiabcc-

Description from extension meta

Ez a bővítmény a Szent Angéla Ferences Ált. Isk. és Gimn. E-Naplójához készült, azzal a céllal, hogy megkönnyítse a diákok életét.

Image from store E-Napló Átlag
Description from store Ez a bővítmény a Szent Angéla Ferences Általános Iskola és Gimnázium E-Naplójához készült, azzal a céllal, hogy megkönnyítse a diákok életét. ---------------------------------------------- Bővítmény használata: 1, Lépj be az e-naplódba! 2, Navigálj az ,,Osztályozó napló" menüpontra! 3, A jegyeid mellett látni fogod az átlagodat is a táblázatban... ---------------------------------------------- [V3] -Eeeeess ujrakiszedtek... *clap-clap* [V2] - Siker... az iskola vegre rajott, hogy az enaploban van eleve beepitett atlagszamlalo... a bovitmeny mar csak az osszesitett atlagot irja ki mivel a tobbi atlagot mar alapbol kiirja az enaplo... [V1.3] - Második félév átlag fix... [V1.2] - Sorok kiemelése, az egér sorra való húzásával... - Helyesírás... [V1.1] - Helyesírás... [V1.0] - A jegyek mellett megjelennek az átlagok! - A jegyek súlyozásának kiválasztási lehetősége! - Beállítások oldalon több információ! ---------------------------------------------- https://github.com/r0pi314/enaplo-atlag/ - a bővítmény teljesen open-source, használd amire akarod! (:

Latest issues

  • (2020-03-21, v:3) Fejlesztéshez
    Mentorként is alkalmazható lenne, ha a progi az adott jegyekkel a dolgozatokat hibaponjait is kezelné és korrepetálásra ajánlaná, számontartaná a hiányosságok tananyagát, adott részeit, fogalmait,..

Statistics

Installs
41 history
Category
Rating
5.0 (4 votes)
Last update / version
2018-03-26 / 3
Listing languages
hu

Links