extension ExtPose

Cupoane Reducere

CRX id

ikapbiellblpdkdkngcdamnefjfpkdpc-

Description from extension meta

Afiseza cele mai convenabile cupoane si oferte de reducere pe cele mai mari magazine online din romania.

Image from store Cupoane Reducere
Description from store Metode de utilizare a extensiei: 1. Instalati extensia. 2. Aceasta va fi vizibila in partea dreapta, intre url si meniul browser-ului(vezi imaginile din "Prezentarea Generala" a extensiei). Metoda 1: 3. Navigati pe orice magazin online(ex: elefant.ro). 4. In cazul in care acel magazin are cupoane de reducere / vouchere (ex: 15% extra reducere) o sa observati o bulina de culoare rosie peste iconita galbena a extensiei. 5. Dati click pe iconita cu bulina rosie pentru a vedea toate voucherele si reducerile. 6. Dati click pe "Mergi pe site" pentru a obtine codul voucherului. Metoda 2: 3. Dati click pe iconita extensiei. 4. Dati click pe iconita(search) de cautare, iar in campul "Cauta un magazin" introduceti numele magazinului. 5. Dati clik pe logo-ul magazinului dorit. Veti fi redirectionat catre site unde puteti alege codul dorit. Metoda 3: 3. Navigati pe orice magazin online(ex: elefant.ro). 4. Adaugati orice produs in cos. 5. Deschideti cosul de cumparaturi. 6. In cazul in care avem cupoane active, in pagina magazinului, va aparea un popup unde le puteti viziona.

Latest reviews

  • (2019-10-26) Ovidiu Niţan: Mereu uit să caut vouchere înainte de a achita comenzile on-line așadar această extensie vine la fix căci mă ajută să îmi amintesc de acest lucru înainte de plată.

Latest issues

  • (2022-01-12, v:3.1) Dumitru Chiuhan: Transport gratuit
    Ieri cand am intrat sa cumpar ceva produse de pe emag am primit transportul gratuit cu ajutorul extensiei, dar astazi cand am vrut sa fac comanda nu imi mai ofera acea gratuitate la transport, ma puteti ajuta cu un raspuns?

Statistics

Installs
1,522 history
Category
Rating
5.0 (2 votes)
Last update / version
2022-08-16 / 3.2
Listing languages
ro

Links