extension ExtPose

Visma Advantage – Basic

CRX id

nhlajacmjmfjjakgocbggfidnonilgpl-

Description from extension meta

Med det här tillägget ser du alla dina Vismarabatter direkt i din webbläsare.

Image from store Visma Advantage – Basic
Description from store Fördelar: - Snabbinlogg till inköpsportalen - Googla produkter eller tjänster och hitta dina Vismarabatter - Notis på webbsidor där din rabatt gäller När du har lagt till tillägget kan du vara säker på att aldrig missa en Vismarabatt. Tillägget är kostnadsfritt och kan avinstalleras när som helst.

Latest reviews

  • (2019-04-02) jon sjögren: Bra att bli påmind om rabatterna när man tex ska boka hotellrum
  • (2019-03-19) Madeleine Linnéa: Grymt bra funktion! Detta är en väldigt bra påminnelse till en stressad inköpare som inte hinner stanna upp vid akuta inköpsbehov! Med detta tillägg kommer man ihåg att handla till bra priser när möjlighet ges. Kanon!
  • (2019-03-18) Madeleine Therése: Väldigt smidigt att bli påmind att man har rabatter att ta del av genom Visma när man googlar efter olika produkter som behöver köpas in till bolaget. Tack vare detta har jag sparat in mycket mer pengar som jag annars skulle ha gått miste om.
  • (2019-03-18) Elin Johanna: Väldigt användbart! Det är praktiskt att bli påmind om vart mitt företag kan få rabatter så att vi inte missar något, då det ju är en hel del att hålla koll på. Även väldigt smidigt att man enkelt kan logga in i Vismas inköpsportal via Visma-ikonen.
  • (2019-03-18) sofia Ekberg: Blir alltid påmind om att använda mina avtal nu! Tidigare glömde jag alltid bort dem när jag googlade. Så smidigt nu när jag blir påmind varje gång jag googlar eller går in på en webbshop :)
  • (2018-11-29) Eva Kristina Petersen: Vilken smart grej! Tack för att ni hjälpte mig hitta den. Jag googlar på det jag behöver och ser direkt om det är en leverantör som jag har rabatter på genom Visma Basic. Har sparat många kronor sedan jag laddade ner tillägget.

Statistics

Installs
447 history
Category
Rating
4.9 (7 votes)
Last update / version
2022-10-15 / 2.3
Listing languages
sv

Links