extension ExtPose

Yippie! Altijd de beste deal! (delisted)

CRX id

kooggmmgkkkdillibbdmbglofccbnpga-

Description from extension meta

Yippie! is je online shopping assistant. Krijg een seintje als Yippie! een betere deal vindt.

Image from store Yippie! Altijd de beste deal!
Description from store Terwijl jij shopt, toont Yippie! direct en automatisch waar je de beste deals krijgt voor het product dat je wilt kopen. Tegelijkertijd geeft Yippie! alle verkopers één kans om jou direct een betere, persoonlijke deal aan te bieden voor dat product. Shoppen met Yippie! is: ★ Snel (geen prijsvergelijken meer nodig) ★ Anoniem (geen account nodig, Yippie! registreert geen data) ★ Veilig (Yippie! waarschuwt bij nepshops) ★ Gratis (geen malware, geen reclame, geen kosten) Onze missie: de best mogelijke shop-ervaring Als jij online een product bekijkt, zoekt Yippie! op de achtergrond naar betere deals. Op hetzelfde moment biedt Yippie! alle verkopende winkels een kans om jou een betere, persoonlijke deal aan te bieden. Yippie! toont de beste deals in een klein pop-up scherm, zodat jij alleen maar hoeft te shoppen. Sommige deals zijn zo goed, dat ze maar een paar minuten geldig blijven! Het verdienmodel van Yippie!? Wij ontvangen een kleine commissie van de winkel als jij iets koopt. Waar kun je shoppen met Yippie!? Bij Media Markt, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Blokker en vele andere winkels. Je vindt een overzicht met al onze partners op https://yippie.nl/how-it-works/shops Werkgebied: Nederland

Latest reviews

 • (2018-11-07) François Crul: Deze extensie werkt in het geheel niet, de ontwikkelaar site is ook niet meer bereikbaar, daarmee is het dan ook logisch dat het niet meer werkt. Dat klopt want het bedrijf hierachter is failliet, zie ook: " https://www.businessinsider.nl/yippie-startup-failliet-maurice-kroon/ " Verwijderen uit de store lijkt mij dan ook verstandig
 • (2015-11-17) Sander van de Vondervoort: Super simpel, gewoon installeren en de extensie doet de rest. Zodra je op een product pagina komt zie je meteen of het ergens anders goedkoper is! Handmatig zoeken is verleden tijd :D
 • (2015-11-08) Duuree Duuree: nice
 • (2015-08-19) Piet Pet: De extensie doet niet wat hij zegt te doen. Ik heb op verschillende manieren geprobeerd om een prijsvergelijking tevoorschijn te toveren, maar het werkte voor geen meter. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de enige reden dat de extensie bestaat is om zoveel mogelijk informatie te vergaren over gebruikers. Ook opvallend is dat de andere reviews laaiend enthousiast zijn, geen spelfouten bevatten, perfect geschreven, bijna alsof ze daar door het bedrijf zelf geplaatst zijn. Als ze zo graag prijsvergelijkingen aanbieden, waarom kan dat dan ook niet gewoon op hun website? Conclusie, nutteloos en privacyschendend.
 • (2015-07-15) Lucas Feliciano: Really nice extension. It is lightweight and very functional. Always saving some money getting the best deal.
 • (2015-06-22) Jason Teunissen: Really helpful and handy :D all ready saved me 20 euros
 • (2015-03-25) Milan van den Bovenkamp: Mega handig! Hij popt op als je een beter deal kan krijgen, en ook wanneer de winkel nep is!
 • (2015-02-04) Douwe Bart Mulder: I love that I don't have to manually compare anything to get the best deal!
 • (2014-12-15) Patrick de Zeeuw: really great & effective application to check if I actually are getting the best deal. use it daily.
 • (2014-12-11) Laurens Hutten: Superhandig, een aanrader!
 • (2014-11-27) Olivier Karg: Geweldige app voor het online shoppen in webshops. Vaak vergeet ik dat ik de extensie heb en wanneer ik dan weer aan het online shoppen ga verrast Yippie me elke keer weer positief. Een aanrader!
 • (2014-09-01) Gerd De Smyter: Vroeger ging ik net voor mijn aankoop nog altijd even googelen of ik de goedkoopste te pakken had. Dat hoeft dus niet meer, dankzij Yippie!
 • (2014-07-11) Yo! Scoren met online shopping doe je met Yippie!
 • (2014-03-07) O Gilad: zeer praktische en slimme prijsvergelijker.
 • (2013-12-19) Zinzi van der Aar: Heb al een aantal keer een veel betere prijs gevonden dankzij yippie. Thanks daarvoor :D
 • (2013-11-15) Helma Angenent: Wat een superhandige app, bedankt Yippie, ik ga met vertrouwen de feestdagen in! Waarom niet voor Firefox?!
 • (2013-11-13) Definitely useful! Run smoothly and is light. Good deal!
 • (2013-09-06) Ralph K: Super handige tool om gemakkelijk, overzichtelijk en simpel de beste prijs te krijgen. Top!

Statistics

Installs
1,898 history
Category
Rating
4.7097 (31 votes)
Last update / version
2016-11-13 / 2.4.4
Listing languages
en nl

Links