extension ExtPose

Promojagers.be Extension

CRX id

nfdcnacbhjonmghbbnadkjcejbdlnaep-

Description from extension meta

Promojagers.be Extension

Image from store Promojagers.be Extension
Description from store Wij van Promojagers hebben als doel om jou te helpen besparen. We steken véél tijd & energie in het onderhouden van onze community en het vinden van de beste promoties. We willen nog een stapje verder gaan en ontwikkelen leuke tools zoals deze gratis browser extensie om het jullie nog gemakkelijker te maken om geld te besparen & tijd te winnen in het zoeken naar kortingscodes. Zodra er een kortingscode beschikbaar is voor een webshop die je bezoekt, zal je deze automatisch te zien krijgen. Zo laat je geen enkele euro liggen bij het online shoppen :) Heb je zelf een kortingscode die nog niet getoond wordt? Help dan andere Promojagers! Je kan de code in dat geval hier toevoegen: https://meldpunt.promojagers.be/ Veel bespaarplezier :)

Latest reviews

  • (2020-11-28) Geert Martens: Je kan zelf codes toevoegen. Soms irritant omdat de balk bovenaan bovenop de website komt te staan waardoor het zoekveld van die website verborgen wordt. Je kan de balk wegklikken maar dan komt deze niet terug op het moment dat je moet betalen en de kortingscode ingeven. Onmisbaar!
  • (2020-02-24) Pieter-Jan Vanneste: Handige tool en ook niet storend. Verschijnt enkel als er effectief kortingscodes beschikbaar zijn. Het bespaart je heel wat opzoekwerk en frustraties met kortingscodes die niet (meer) werken :)

Statistics

Installs
15,526 history
Category
Rating
4.7 (3 votes)
Last update / version
2020-02-21 / 0.0.3
Listing languages
en nl

Links