extension ExtPose

SponsorKliks

CRX id

ibddmcijlhljfdinapegnidiodopoadi-

Description from extension meta

SponsorKliks is a free sponsor concept for sport clubs and other non-profits.

Image from store SponsorKliks
Description from store Download eenmalig de SponsorKliks Extensie en vergeet nooit meer jouw favoriete vereniging/stichting te sponsoren. Wekelijkse update van webwinkels. Gebruik alleen deze door de meewerkende webwinkels geautoriseerde browserextensie. Andere browserextensies worden niet door SponsorKliks ondersteund/goedgekeurd en dus ook niet door de webwinkels die in deze (ongeautoriseerde) extensies zijn opgenomen! Door een eigen browserextensie voor jouw vereniging/stichting te maken loop je het risico dat SponsorKliks genoodzaakt is de samenwerking met de betreffende vereniging/stichting te staken. Download dus alleen deze "legale" browserextensie!

Latest reviews

 • (2020-12-16) Michel Ram: Werkt prima op verkoopsites, en zorgt dat ik niet vergeet mijn club te sponsoren. Maar het overschrijft sinds kort ook de chrome://newtab/ pagina met een advertentie over sponsorkliks. Daardoor verdween m'n lijstje met website shortcuts. Dus dat is niet zo fijn.
 • (2020-09-22) Manja Schledorn: Deze extensie zorgt er bij te veel websites voor dat je nooit meer terugkomt bij het artikel dat je graag wilde kopen of bij de pagina die je wilde bezoeken. Iemand moet eens dringend kijken naar de redirects. Totdat dat gebeurd is gaat deze extensie er bij mij uit.
 • (2020-07-29) Loopgroep Kloosterveen: Prima en erg gemakkelijk.
 • (2018-11-13) Steffie Heesakkers: Goede extensie, echter doet hij het niet bij iedere website. Ook blijft soms de popup verschijnen, erg irritant en verwarrend.
 • (2018-05-17) Ed Mulders: Zorgt ervoor dat je op MijnKPN niet meer kunt inloggen; na 2x Sponsorkliks popup schiet de site telkens terug naar verkooppagina van KPN
 • (2018-01-24) Lars van de Donk: Handig!
 • (2017-12-11) Rainier: Lekker makkelijk!
 • (2017-11-27) Ron van Doorn: Dit is super

Latest issues

 • (2021-04-15, v:3.7) Graag onze Stichting toevoegen
  Snap er geen klap van heb van alles al gedaan.
 • (2018-03-29, v:1.1.7) Commissaris EZ USV Protos: Plugin
  Beste Sponsorkliks, voor mijn vereniging willen wij de plugin grootschalig gaan gebruiken. Echter worden niet alle transacties opgenomen door de plugin lijkt het wel en vraagt deze ook niet meer of ik wil sponsoren via sponsorkliks (eerst wel: bol.com). Wat gaat hier fout? Met vriendelijke groet, Stephan Dirks Commissaris Externe Zaken USV Protos

Statistics

Installs
4,000 history
Category
Rating
4.2 (10 votes)
Last update / version
2021-11-10 / 3.8
Listing languages
nl

Links