extension ExtPose

Videoland Party

CRX id

inkmmdhpebdaogigmlbhkfflcldnbbkb-

Description from extension meta

Kijk Videoland samen met vrienden

Image from store Videoland Party
Description from store Naast het bekende Netflix Party, is er nu ook Videoland Party! Met deze extensie kun je samen gesynchroniseerd Videoland kijken en chatten. Hoe werkt het? (0. Installeer de chrome extensie.) 1. Navigeer naar een video op videoland die je samen wilt kijken, daarna kun je op de extensie klikken. 2. Creƫer een party en deel de party-id met je vrienden. 3. Als jouw vrienden ook bij dezelfde video op Videoland zijn, kunnen ze op de extensie klikken en met de party-id jouw party joinen. 4. Nu kun je chatten en samen de video kijken! De extensie zorgt ervoor dat iedereen hetzelfde stuk van de video kijkt.

Latest reviews

  • (2021-02-24) Marlou Poncin: Bijna altijd gaat het op een gegeven moment fout. De extensie zorgt ervoor dat alles door springt, sommige gebruikers zien tekst twee of zelfs drie keer verschijnen... Uiteindelijk duurt het bijna altijd langer om afleveringen samen te kijken dan afzonderlijk. Hopelijk wordt het binnenkort gemaakt, maar voor nu nog niet tevreden met de extensie.
  • (2021-02-16) Deniz: De tekst in de chat komt dubbel en soms zelfs driedubbel te verschijnen. Ook loopt de film niet sychroon en werkt terug/heen spoelen niet goed sychroon.
  • (2021-02-09) Jeroen Hermsen: Super leuk, om samen met mijn vrienden videoland te kijken. Ook gemakkelijk te installeren, duidelijk met al die rode rondjes en lijntjes. Credits voor de maker!
  • (2021-01-24) phebe thienpondt: als ik een serie kijk moet ik bij elke aflevering een nieuwe party starten. weet iemand hoe je dit kan voorkomen?
  • (2021-01-03) eline peak: Elke keer wanneer ik een "party" join, gooit hij mij er automatisch weer uit. We doen er al anderhalf uur over om een film te kijken die even lang duurt als het wachten.
  • (2020-11-28) Jelmer W: Hapert de hele tijd.. Niet meer te volgen dan.. Dan maar Netflix
  • (2020-07-26) Videoland Party: Great!

Statistics

Installs
1,838 history
Category
Fun
Rating
3.6 (11 votes)
Last update / version
2021-02-14 / 1.0.3
Listing languages
en nl

Links