extension ExtPose

Акредитатор

CRX id

ejfikolmiijbpgchlhlickmgoogmhfbo-

Description from extension meta

Провери дали медиумот што го читаш се придржува до етички кодекс

Image from store Акредитатор
Description from store Преку Акредитатор дознајте дали медиумот што го читате е дел од регистрите на етички коректни медиуми во државата! Чим ќе посетите веб страна на некој локален медиум, иконата на Акредитатор ќе засвети зелена доколку тој сајт е пронајден во еден од наведените регистри. Со клик на иконата, може да се добијат повеќе информации околку регистрите во кој е запишан тој медиум, како и опција за пријавување на прекршок на етичкиот кодекс. Со помош на Акредитатор, нудиме дополнителна заштита од можни лажни вести и намалување на дезинформациите! Во овој момент, Акредитатор презема листа на етички медиуми од 2 регистри: 1) Промедиа (ЗНМ/ССНМ) - https://promedia.mk/main 2) ИАБ Македонија - https://www.iab.mk/etichki-kodeks/

Statistics

Installs
124 history
Category
Rating
0.0 (0 votes)
Last update / version
2020-06-05 / 1.0
Listing languages
en

Links