extension ExtPose

NLToken

CRX id

doogaehilcikliedmollaopciboeogcl-

Description from extension meta

NLToken supports the creation of the CSR required to apply for a certificate and the management of online electronic signatures.

Image from store NLToken
Description from store The NETLOCK NLToken plug-in allows you creating an electronic signature with a smart card in your web browser or generating a key to request a software based certificate. Key generation: the key pair is created on your computer and the private key will be stored encrypted by the Windows operating system. By installing the plug-in, your browser will be capable to perform electronic signature operations and to generate certificate requests as well. For using the NLToken plug-in, managing smart cards and generating certificate signing requests an application is also required, whose installer can be downloaded from our website: https://netlock.hu/

Latest reviews

  • (2021-12-15) Gábor Endl: Használhatatlan jelenleg.
  • (2021-06-04) dr. Pollák Mihály: Botrány, hogy egy ilyen szoftver még a meghirdetett Internet Explorerrel sem működik. Ma már aligha engedhető meg, hogy futásproblémás legyen egy alkalmazás, vagy bővítmény. Az új felületre bár meghirdették, hogy a Google chrome-mal működik, de azzal sem az Edge-vel sem, az Explorerrel sem képes az aláírás elvégzésére. Ez a programocska korábban kifogástalanul működött, nem lehetne visszaállni egy működőképes verzióra? A programot nem utáltam, egyenesen dühít, hogy órákat rabol el az életünkből egy olyan program, ami sok éve már működött kifogástalanul is.

Statistics

Installs
3,000 history
Category
Rating
1.0 (2 votes)
Last update / version
2021-02-16 / 2.0.2
Listing languages

Links