extension ExtPose

Playstation 5 kjøpsassistent

CRX id

idndojjfgbgmlhnpimelaniochmfnlpg-

Description from extension meta

Kjøpe assistent for Playstation 5. Et verktøy som kan brukes i kampen mot storkjøpere, som har preget lanseringen i Norge.

Image from store Playstation 5 kjøpsassistent
Description from store Bruk 1. Gå til Power, NetOnNet eller Elkjøp sine nettsider. 2. Du får et lite vindu nede i høyre hjørne på siden 3. Velg hastighet ( slow eller random anbefales ) 4. Velg konsolltype du er ute etter 5. Om Playstation havner i kurven åpnes det et nytt vindu som spiller av "Portal - Still Alive" på YouTube.

Latest reviews

  • (2021-02-26) Roger Klausen Aven: Eit vindu opna seg og spelte av Still Alive med Portal! Forstod ingenting, men då var det altså lagt til ein playstation i handlekorga mi på power.no! Når eg kom til frakt, så fekk eg beskjed om at ingen fraktalternativer er tilgjengelege. Tok kontakt med support og i følge dei hadde det ikkje vert lagt ut nokon playstation no, så det måtte vere ein feil. Så blei ingen playstation på meg, men utvidelsen fungerar vertfall, veldig bra! Men no fungerar ikkje utvidelsen lenger, dukkar opp nede i hjørnet men verkar ikkje som den er aktiv. Litt dumt sidan eg ikkje fekk kjøpt den playstation som la seg i handlekorga mi.
  • (2021-02-23) Andrea Louise Nilsen: Skjønner ikke helt hvordan denne fungerer. Please enlighten me. Ellers er sykt bra konsept, hvis det faktisk funker :D
  • (2021-02-22) Fredrik Dokken: Aldri vært så glad for å høre Still Alive fra Portal!!! Etter flere måneder tror jeg endelig at jeg fikk sikret en PS5 takket være denne utvidelsen her. Anbefales på det sterkeste hvis du er lei av å se overpriset PS5er på Finn.

Statistics

Installs
341 history
Category
Rating
4.3 (3 votes)
Last update / version
2021-03-02 / 0.0.4
Listing languages
no

Links