extension ExtPose

Titaanin hyökkäys Taustakuva (delisted)

CRX id

dlcnngndecebgpgoddidolpjflhkjdoa-

Description from extension meta

Titaanin hyökkäys laajennus vaihtaa uuden välilehden Titaanin hyökkäys taustakuvan HD-taustalla. Teemat Titaanin hyökkäys faneille.

Image from store Titaanin hyökkäys Taustakuva
Description from store Tässä laajennuksessa on paras Attack On Titan anime -tausta, jotta sinusta tuntuu hyvältä Chrome-selaimellasi. Laajennus sekoittaa Attack On Titan -taustakuvan joka kerta, kun avaat uuden välilehden. Laajennuksen ominaisuudet: 1. Shuffle Attack On Titan -taustakuva aina, kun avaat uuden välilehden. 2. Satunnaistaa Attack On Titan -teeman asetukset -vaihtoehdossa. 3. Pääset helposti suosittuihin sivustoihin mukautetulla verkkohausella. 4. Nopea pääsy sähköpostiisi ja sosiaalisen median tileihisi. 5. Näytä nykyinen päivämäärä ja aika automaattisesti. 6. Tarralaput antavat Attack On Titanille tunteita suorittaessaan tosielämän tehtäviä. 7. Pääset helposti suosituimpiin verkkosivustoihisi. 8. Pääset helposti kirjanmerkkisivustoihisi. Kotisivu: https://coolthemestores.com/attack-on-titan-wallpaper-hd-new-tab Jos sinulla on kysyttävää hyökkäyksestämme Titan-taustakuvan laajennukseen tai haluat vain antaa meille palautetta, lähetä meille viesti tai kirjoita arvostelu! Haluaisimme kuulla sinusta.

Latest reviews

  • (2021-06-21) Sharon Goh: Very nice and cool attack on titan wallpaper with bookmarks features. Love it.
  • (2021-06-15) Julia Walker: This attack on titan extension was absolutely amazing! It does exactly what it promises on this page to perfection. The pictures are beautiful too!
  • (2021-06-13) lina ang: Nice AoT themed extension. I love the pictures, and everything works well.
  • (2021-06-12) benny oh: Amazing Attack On Titan wallpaper extension with bookmarks features. Love it.
  • (2021-06-08) Betty Bell: Very nice and cool. Love it so much. Thanks for creating.
  • (2021-06-07) Peter Tan: Super cool Attack on Titan anime wallpaper. Finally i can get my favorite theme with bookmarks features. Amazing work. Love it.
  • (2021-06-06) wirght wilhelmina: Very cool Aot wallpaper theme. love it.

Statistics

Installs
61,895 history
Category
Fun
Rating
5.0 (7 votes)
Last update / version
2021-08-10 / 1.30.24.17
Listing languages

Links