extension ExtPose

GRome Latest News

Description from extension meta

Latest news from GRID.MK web site.

Image from store GRome Latest News
Description from store GRome Latest News претставува додаток за Google Chrome кој ги прикажува последните вести од 130 најактивни македонски сајтови. Преземањето на вестите е на секои 5 минути што ви овозможува речиси ВО ЖИВО да ги пратите новите објавени вести. Дополнително може да ги погледнете вестите само од одредена категорија (на пример, економија) и нареден пат кога ќе го отворите додатокот вашиот избор останува зачуван. Повеќе информации на http://grid.mk/footer/6e92b176-89ea-4f89-853a-4a17c11cda08/posledni-vesti За било каква забелешка пишете ни на [email protected]

Statistics

Installs
Category
Rating
5.0 (2 votes)
Last update / version
2013-01-17 / 1.3
Listing languages

Links