extension ExtPose

Pusti Me! (delisted)

CRX id

lhpabkjbhefkpedclblgodedfmoalnhb-

Description from extension meta

Puštaj i ti filmove na svim većim balkanskim video stranicama bez reklama! Radi zajedno s AdBlockerom ili sličnim programom!

Image from store Pusti Me!
Description from store Previše reklama na streaming servisima poput Filmovizije, Vojvodinanet itd? Instaliraj "AdBlock" i "Pusti Me!" ekstenzije i streamaj bez reklama! UPUTE ZA INSTALACIJU: 1. Instaliraj "AdBlock" ekstenziju; 2. Instaliraj "Pusti Me!" ekstenziju; 3. Uživaj! Ekstenzija radi na sljedećim stranicama: - filmovizija.com - filmovizija.net - vojvodinanet.com - gledanjefilmova.net Ako želiš vidjeti još neku stranicu na listi, ostavi komentar. Za one koji žele znati više, ova ekstenzija: - uklanja zabrane na stranicama poput Filmovizije koje ne dozvoljavaju korisnicima da koriste Filmoviziju ako imaju instaliran program za blokiranje reklama, poput AdBlocka. - uklanja reklame na playerima (oni mali iksići koji se moraju kliknuti da bi se pokrenuo video) Ako ekstenzija ne radi na nekoj od stranica, vjerojatno je došlo do promjene u kodu na samoj stranici. Budi dobar user pa prijavi! :) Ekstenzija se nadograđuje automatski svim korisnicima. Sve sugestije, kritike i komentari su dobrodošli. Facebook stranica: - http://facebook.com/pustime UPUTE ZA INSTALACIJU: 1. Instaliraj "AdBlock" ekstenziju; 2. Instaliraj "Pusti Me!" ekstenziju; 3. Uživaj! Tagovi: filmovizija, vojvodina, vojvodinanet, stream, filmovi, reklame

Latest reviews

 • (2016-02-07) rahime ismaili: dobar
 • (2015-09-07) Stevica.J: odlicno
 • (2015-03-16) RedFred Bihac: odlično
 • (2015-01-02) Sandra V.: Svaka cast!
 • (2014-03-21) vedran roncevic: od velike pomoci,odlicna stvar!!
 • (2014-03-20) Dino Perić: Odlična i prekorisna stvar! Nadam se da će uskoro biti i za veći broj stranica koje ubijaju reklamama!

Latest issues

 • (2015-08-14, v:1.0.3) Damir Musić: Ekstenzija
  Bilo bi lijepo kada bi odradili slicno i za stranicu "Lud@k sajt". Uostalom odlicno radite, sve najbolje u daljem radu.
 • (2015-05-21, v:1.0.3) Selena Livingstone: Ekstenzija ne radi
  Ekstenzija mi ne radi, i dalje mi je blokirana filmovizija? Da li je ekstenzija predviđena samo za starije verzije chrome-a?

Statistics

Installs
135 history
Category
Rating
4.9 (18 votes)
Last update / version
2014-04-10 / 1.0.3
Listing languages
hr

Links