extension ExtPose

Reward eShop plug-in

Description from extension meta

Bli automatisk varslet om CashPoints-opptjening når du handler online.

Image from store Reward eShop plug-in
Description from store Gå ikke glipp av muligheten til å tjene opp CashPoints med Reward eShop plug-in. Toolbaren minner deg om at du kan tjene opp CashPoints når du handler direkte fra favorittbutikkene dine. Installer den i dag, og gå aldri mer glipp av opptjeningsmuligheter. * Handle fra hundrevis av butikker på nettet Toolbaren finner frem til tilbudene for deg, og dermed behøver du aldri mer å gå glipp av CashPoint-muligheter. * Surf på nettet for å finne tilbud Når toolbaren er installert, og du surfer på et nettsted i Norwegian Reward-nettverket, vises et tilbudsvarsel i venstre hjørne av nettleseren for å minne deg om at et tilbud er tilgjengelig. Klikk på varselet for å åpne toolbaren. * Toolbaren utløser varsler Når du ser varselet når du surfer på butikkene som er tilknyttet Reward eShop, vet du at du kun er noen klikk unna å spare. * Opptjen dine CashPoints. Bare klikk for å aktivere dine CashPoints før du handler. * Vise og aktivere tilbud Klikk på toolbaren for å aktivere det aktuelle tilbudet. Deretter handler du på nettstedet og tjener opp CashPoints. Det er alt! Det du tjener, blir automatisk plassert på Reward-kontoen din. Du kan også bruke toolbaren til å vise og velge aktuelle kuponger du vil bruke på ordren, angi favoritter og kontrollere hvor mye du har spart opp på kontoen. Les sluttbrukerlisensen for Reward eShop plug-in: https://no.eshop.norwegianreward.com/ref/pgeula Privacy Policy: https://no.eshop.norwegianreward.com/ref/pgprivacy Utviklet av Incentive Networks. Besøk oss på www.incentivenetworks.com

Latest reviews

  • (2017-01-30) Sigrid Saxevik: Plug-in fungerer veldig bra. Den gir en påminnelse om at du kan tjene CashPoints når du besøker ulike nettbutikker. Gjør at du ikke går glipp av CashPoints.
  • (2015-07-22) Håvard Lampe: Litt i veien i noen nettbutikker

Latest issues

  • (2020-11-16, v:2.1.1.0) Tore Holtberget: Jeg får ikke tjenesten til å logge inn slik at jeg kan tjene rewards på varekjøp hos deres samarbeidspartnere slik som jeg alltid har fått til tidligere.
    Jeg får ikke tjenesten til å logge inn slik at jeg kan tjene rewards på varekjøp hos deres samarbeidspartnere slik som jeg alltid har fått til tidligere. Dere opplyser at dette skyldes at Windows Edge er installert. Da bør dere oppdatere deres tjeneste for Windows Edge er en ny nettleser som de aller fleste Windows 10 ikke klarer å forhindre at windows Edge selvinstallerer seg på. Jeg taper mulighet til masse rewards pga. dette problemet.

Statistics

Installs
6,653 history
Category
Rating
4.7 (6 votes)
Last update / version
2020-05-18 / 2.1.1.0
Listing languages
en

Links