extension ExtPose

Rubrika

CRX id

djfkicajooephlfmebeckinidakdichn-

Description from extension meta

Consumă știri responsabil. Ia-ți toate informațiile.

Image from store Rubrika
Description from store Rubrika îți pune la dispoziție toate datele despre știrile cu care te întâlnești, așa încât să consumi știri în mod responsabil, atunci când ești pe un website de știri sau îți verifici feed-ul de Facebook. Toate datele despre sursele de știri sunt generate conform unui algoritm obiectiv ce îți indică scorul de încredere al domeniului web și alte informații prin care înțelegi contextul mai larg al sursei respective de informare. În acest moment, Rubrika monitorizează peste 1500 de siteuri ce publică conținut jurnalistic.

Latest reviews

 • (2021-10-20) Claudiu Tamaș: Extensia a fost utilă cândva, la începuturile ei. Astăzi România TV și Antena3 au scor mai mare decât G4Media sau HotNews. Iar cea mai șocantă, Sputnik, are o încredere apropiată de cele de mai sus.
 • (2020-07-01) Maroniu Androidu: De ce spuneți de cenzură? Nu trebuie sa instalați extensia si gata! Faceți in continuare ceea ce stiți ! Există si o aplicație pentru cei ce iau de bună orice știre din orice sursă care se numește "Prost să Fii, Noroc că Ești" ! Funcționează si dacă nu este instalată; în acest caz este suficient să te gândești doar la titlul ei imediat ce ai luat de bună o știre de aiurea după care te poți lăuda cât de informat ești ! Dar sunt sigur că o aveți deja instalată.
 • (2018-07-11) Oana Cristina Iorga: Genial! Asteptam si aplicatia pentru telefon
 • (2018-07-11) Bogdan-Mihai Ilie: This extension has recently taken a revamp with a lot more features including website trust score. In fighting fake news, this is golden.
 • (2018-06-18) Costin Turdean: Very useful
 • (2018-05-12) George Bara: Functionare absolut netrasparenta, afiseaza un mesaj enervant si deranjant. Zero stele.
 • (2017-09-19) George Alexandru Barbu: When will we be able to provide feedback the website list and/or contribute to it?
 • (2017-07-03) Dragos Epureanu: Este interesant si te mai aduce cu piciorele pe pamnat ! Dar si mai interesant este ca dupa ce il instalezi ca si alte extensii acesta in timp se dezinstaleaza !!! Oare de ce Chrome???? DE CE ? Cand celelalte raman instalate ? Si nimeni nu-l dezinstaleaza de pe computer???
 • (2017-03-20) Imi place ca ma tine alerta, imi aduce aminte sa verific. Si verific si stiri din alte surse chiar daca nu-s marcate. Cu ocazia asta am invatat sa depistez mizeriile la o prima vedere chiar.
 • (2017-03-03) Stiu ca aplicatia va primi multe recenzii negative de la proprietarii si utilizatorii site-urilor vizate, adica mincinoase, dar va rog sa o instalati cu incredere. O folosesc de cand a aparut si in tot timpul asta nu mi-a semnalat decat site-urile care, intr-adevar, sunt cu probleme. Ofera o protectie reala pentru utilizatorii care se pricep mai putin la a face diferenta intre stirile reale si cele mincinoase. E nemaipomenit sa o instalati si pe calculatorele rudelor voastre care se gasesc in situatia asta.
 • (2017-03-03) Ianis Cuchidis: Perfecta pentru cei care urmaresc grupuri mari unde se imprastie repede stiri false
 • (2017-02-24) MERCUR UNU: DE NECREZUT ce mizerie neocomunista, neomarxista, neobolsevica.
 • (2017-02-24) Dragos Popa: dpdv tehnic functioneaza, dar DIN PUNCT DE VEDERE MORAL SI CHIAR LEGAL, MI SE PARE O MARE MIZERIE! E un prim pas spre cenzura, spre limitarea libertatii de exprimare, iar in ritmul asta ne vom intoarce de unde am plecat: la regimul opresiv din vremea comunismului si URSS-ului! Plus de asta, site-uri gen activenews.ro sunt chiar serioase si transparente, nu scriu despre conspiratii, reptilienti, etc. De aici deduc faptul ca aplicatia vrea sa semnaleze ca "fake news" tot ce nu este de acord cu establishmentul politic actual din Romania (ma refer la presedinte, SRI, DNA, ONG-uri).
 • (2017-02-23) Andreea Aciubotaritei: Te pune sa verifici informatia si din alte surse. Este o idee foarte buna! Nu cenzureaza nimic! Doar te invita sa faci un pic de search pe Google si sa fii sigur ca informatia nou aflata e corecta. Doar persoanele care iau informatia de-a gata fara sa o verifice ar da acestei aplicatii un review de o stea, ca altfel nu-mi explic acele recenzii :)
 • (2017-02-21) Alin Florin: Nu au cativa maimutoi nici un drept sa decida ei pentru o majoritate ce este corect si ce nu. Cenzura mascata practicata de niste stalinisto-hitleristi moderni.
 • (2017-02-20) madliv21: cenzura
 • (2017-02-20) Elisabeta Nacu: O cenzura mascata!
 • (2017-02-19) Mihail Cheie: E destul de buna!
 • (2017-02-19) Cip D: Pentru cei care-si fac griji despre "cenzura", extensia nu ascunde, sterge sau altereaza in niciun fel articolele dubioase. Nu baga pumnul in gura presei. Doar adauga un flag. E decizia fiecaruia daca il ia in considerare sau nu.
 • (2017-02-19) George Haiducul: Buna
 • (2017-02-18) petre leah: Super!
 • (2017-02-16) Paul: Aplicaţia îngrădeşte libertatea de exprimare. Pe de altă parte autorul e în conflict de interese întrucât a colaborat cu agenţii de publicitate care au avut clienţi - unele instituţii media (ex: Digi, Adevărul, Pro TV). Se doreşte a fi un fel de Minister al Adevărului din 1984 lui Orwell, care ghidonează auditoriul spre instituţiile media cu care autorul a colaborat.
 • (2017-02-15) Corin Dobrescu: Drumul spre iad este pavat cu bune intenții! Nu am avut niciodată un comportament de oaie, preferând sa fiu aparent împotriva curentului, asa ca atunci când iau o decizie o iau pentru ca am gândit-o eu - acest lucru ma responsabilizeaza. Extensia respectiva este în acest sens pur stalinista. Nu numai ca este subiectiva prin lista side-urilor incluse (dacă era asa treacă meargă)dar este profund orientata politic. Fiind din acest punct de vedere distructiva în ce privește libertatea de opinie și incriminează ca fiind fals orice știre, de parca cineva ar avea monopolul adevărului. Folositoare oilor - spor la behăit! (Comparația cu oile este doar o metafora - nu am nimic împotriva lor ca și animale, chiar îmi plac)
 • (2017-02-14) Emil Mustea: De Necrezut = Neo Comunism
 • (2017-02-14) De necrezut ce idiotenie a oferit mihai prin aceasta extensie. Blestemati sunt tradatorii de neam si de tara!
 • (2017-02-14) Alexandra Calistru: #fakenews will backfire, tineti-va botnitele pentru Hotnews.

Latest issues

 • (2016-12-20, v:1.0.3) George Ploaie: Afisare avertisment
  Salut, Avertismentul mi se pare prea discret. Se suprapune cu URL-ul la incarcare si nu iese in evidenta suficient. Ar putea fi pus sub address bar sau macar in partea dreapta. In rest, felicitari pentru initiativa :)
 • (2016-12-20, v:1.0.3) Claudiu Zamfir: cum se stabilesc site-urile de necrezut?
  Care sunt criteriile si cine stabileste care sunt sursele nesigure? De exemolu, acest site de ce nu a fost marcat? http://www.exclusiv24.ro/stire/soc-soros-si-a-pus-propriul-copil-in-fruntea-guvernului-romaniei-ciolos-fiul-nelegitim/ dupa ce presa a semnalat falsul, au pus si ei un disclaimer cum ca ei nu publica stiri, ci interpretari fabuliste ale unor stiri. Dar in acelasi timp vedem si stiri copy/paste serioase pe acest site. Un exemplu este decesul lui Prodan
 • (2016-12-19, v:1.0.3) Radu Oleniuc: ILD
  Inliniedreapta.net nu e sursa sigura de informare?? Cine a stabilit asta? Un exemplu pentru dezinformare, se poate? Care e criteriul conform caruia ati bagat inliniedreapta langa toate acele mizerii?

Statistics

Installs
1,000 history
Category
Rating
3.9 (96 votes)
Last update / version
2019-09-21 / 2.1.3
Listing languages
ro

Links