extension ExtPose

Simplicate

CRX id

lnmfbaobeliahpkiakfgfephfechelhn-

Description from extension meta

Tijdregistratie met start-stop-functionaliteit, JIRA-integratie en meer!

Image from store Simplicate
Description from store Tijdregistratie met start-stop-functionaliteit, JIRA-integratie en meer Registreer tijd met start-stop-pauze-functionaliteit vanuit je browser. Je tijd wordt geregistreerd in Simplicate of op JIRA-tickets. Selecteer je Simplicate-project, dienst en urensoort. Vul de info aan met het JIRA-ticket en start de timer. Terwijl jij werkt, loopt de timer op de achtergrond door. Stop de timer wanneer je klaar bent. Deze tijd wordt (eventueel na goedkeuring) automatisch toegevoegd aan je uren. Navigeer snel en gemakkelijk naar je CRM-relaties in Simplicate. Zoek een relatie in de add-on en klik door voor meer details. Zie voor meer informatie en uitleg het hulpartikel: https://support.simplicate.nl/nl/articles/3942688-simplicate-browserextensie De tijdregistratie-extensie maakt deel uit van Simplicate. Simplicate is eenvoudige en krachtige business software voor HRM, Sales, Projecten, Planning, Uren, Facturatie en Rapportages. Krijg inzicht in prestaties en ervaar een efficiënt bedrijfsproces.

Latest reviews

  • (2021-10-06) Tim Biesenbeek: Leuke extensie, helpt me met het schrijven van de uren Maar een datum selectie zodat ik er uren van gister achteraf mee kan schrijven is een MUST Dat ie mn velden onthoud als ik even van tablad/focus wissel is super vervelend, moet het vaak 3x invullen omdat ik iets moet opzoeken tussendoor (welke post dingen horen of ticket nummer nog even in de beschrijving verwerken) Fijne toevoeging zou zijn dat die onthoud of ik taken schrijf of uren (wij schrijven nooit op taken, dat die selectie telkens moet wisselen is redelijk overbodig) Heeft nog veel aandacht nodig, duidelijk niet goed UX/UI team wat hier aan gewerkt heeft :/
  • (2021-06-09) Rogier Lohuis: Ik geef 3 sterren, omdat de plugin bij mij niet goed werkt: indien je Chrome op een extern beeldscherm gebruikt (wat ik vrijwel standaard doe), dan is hetgeen je invoert pas zichtbaar als je switcht naar een ander veld. Je ziet dus niet direct wat je typt. Dat is uiteraard erg onhandig. Bij het fixen van dit issue geef ik 5 sterren!
  • (2021-04-08) Gijs Jager: Ik ervaar dat in Mac OS Chrome de plugin ERG traag is. Op het moment dat je een taak hebt geselecteerd en dan een toelichting wil typen dan loopt hij half vast. Ook als je JIRA hebt gekoppeld en dan wilt filteren gebeurt hetzelfde.
  • (2017-01-19) Henk-Jan Kosse: Super!

Statistics

Installs
2,000 history
Category
Rating
3.9 (9 votes)
Last update / version
2021-07-21 / 2.2.6
Listing languages
nl

Links