extension ExtPose

Procurios Platform

CRX id

kljnpjnncbkiaihadjlojnbakjlegfef-

Description from extension meta

Deze extensie is bedoeld voor gebruikers van het Procurios Platform.

Image from store Procurios Platform
Description from store Met deze extensie beheer je snel en efficient jouw Procurios Platform. Wil je op je website snel een wijziging aanbrengen aan een blogbericht of formulier? Deze extensie is altijd zichtbaar in je browser en brengt je meteen op de juiste plaats in je platform. Daarnaast sla je gemakkelijk e-mails op als contactmoment in je CRM vanuit Gmail. De Procurios Platform extensie bied deze functionaliteit: - Direct naar jouw Procurios Platform. - Direct een e-mail als contactmoment toevoegen aan het CRM vanuit Gmail. - Direct naar het CMS om de huidige pagina te bewerken. - Direct naar de backend om het een item op de pagina te bewerken. - Direct naar het overzicht van gebruikers om in te loggen als iemand anders.

Latest reviews

  • (2019-11-21) Jos J: Heel handig voor gebruikers van het Procurios Platform, met 1 klik naar de backend, bijvoorbeeld erg handig voor het bewerken van je website(s).
  • (2019-11-21) Kenny Vizee: Essential tool for users of the Procurios platform.
  • (2019-11-21) Bert Slagter: Favoriete functie: snel een weblogbericht bewerken vanaf de website.
  • (2019-11-21) Rutger Meekers: Great tool for users of Procurios. It saves you a lot of time when managing your website.
  • (2019-11-21) Peter Slagter: Fijne tool als je werkt met het Procurios webplatform!

Statistics

Installs
487 history
Category
Rating
5.0 (6 votes)
Last update / version
2024-03-18 / 2.1.5
Listing languages
en nl

Links