extension ExtPose

Lectio Auto login

CRX id

hjnkjhjbgmhcbhpkkdcmljdcpgmdaack-

Description from extension meta

Dette plugin tilføjere auto login til lectio..

Image from store Lectio Auto login
Description from store Dette plugin sørger for at du automatisk bliver logget ind på Lectio. Under login siden er der tilføjet en Husk mig knap, som gør at du automatisk bliver logget ind på lectio. For at stoppe med at blive logget ind automatisk, skal du trykke log ud, efter systemet har logget dig ind.

Latest reviews

  • (2013-10-07) Tom Hansen: virkeligt dårligt, ikke nok med det. De bruger også Lectio Enhancer's logo :( Not cool guys, Not cool at all :(
  • (2013-10-07) Antonio Lascari: NEJ NEJ NEJ!!! Jeg kan godt sige jer! Jeg ringer til voldtægtspolitiet og be'r dem om at komme og tage sig af jer, hvis i ikke fjerner det... Og det er ikke sjovt!!
  • (2013-10-07) Silvio Condric: Det er simpelthen ikke godt nok det her venner.. For det første HUGGER! i 'Lectio Enhancer's logo som er moralsk forkert. For det andet har i lavet en app-funktion som i forvejen eksistere i 'Lectio Enhancer' samtidig med i har brugt deres logo. Derfor for en 'enkelt' bette stjerne herfra, og appen er allerede slettet igen da den er ubrugelig! HEJ HERFRA!
  • (2013-10-07) Mads Zdrinka Grau: Ikke ok... I stjæler andre folks arbejde.
  • (2013-10-07) Henrik Petersen: Få jeres eget Logo, dette er usmageligt.
  • (2013-10-07) Morten Kjær: Det der går ikke venner.. At stjæle et andet produkts logo? det er ikke ok stil.
  • (2013-10-07) Morten Tornhøj: Det får 1 stjerne. I er nødt til at lave jeres eget logo. Lectio Enhancer-logoet er misvisende, og det er ikke noget, som i har lavet. Fjern det.

Statistics

Installs
17 history
Category
Rating
1.7 (11 votes)
Last update / version
2016-03-13 / 1.2
Listing languages
da

Links