extension ExtPose

LerBLOCK (delisted)

CRX id

icfaglkfbiffmojeijehdkaapbkpahpc-

Description from extension meta

Mos Guerrilla schimba placa si te scapa de ler pe Facebook! Instaleaza si primesti muzica buna de la Radio Guerrilla.

Image from store LerBLOCK
Description from store Vin sarbatorile cu Ler, vine si Mos Guerrilla cu un cadou pentru cine-i cuminte – LerBlock, extensia care inlocuieste Lerul pe Facebook cu muzica buna de la Radio Guerrilla. Ce este lerul? Multa vreme s-a crezut ca lerul este pedeapsa lui Mos Craciun pentru copiii neascultatori. Lerul nu exista in natura. Ler devine orice slagar repetat de sarbatori. Lerul circula liber pe Facebook, dar se trateaza cu LerBlock. Nu dam unfriend. Schimbam placa. Cum functioneaza? 1. Instalezi LerBlock. 2. Reincarci pagina Facebook. 3. Postarile cu Ler sunt inlocuiete cu muzica buna de la Radio Guerrilla. 4. Poti sa deblochezi oricand Lerul si sa vezi postarea originala, apasand butonul Undo. Apoi poti sa-l blochezi la loc, apasand butonul Redo. Caracteristici - Sigur – Nu contine virusi, malware, spyware, toolbars, nu colecteaza informatii personale despre utilizatori si nu trimite mesaje publicitare. - Neintruziv – Extensia actioneaza doar in browserul utilizatorului si nu altereaza postarea originala. Modificarile sunt vizibile doar pentru utilizatorul LerBlock. - Reversibil – Postarile originale pot fi vizualizate apasand butonul Undo. - Lista artistilor si cantecelor cu Ler este disponibila pe pagina aplicatiei gazduita pe siteul Radio Guerrilla. - Muzica oferita in schimbul Lerului este aleasa aleator din inregistrarile GuerriLive Acoustic Session si/sau alte piese recomandate de Radio Guerrilla. - LerBlock poate fi dezactivat debifand casuta corespunzatoare din meniul Setari > Extensii. LerBLOCK este un proiect dezvoltat de BrandUP Interactive, studioul de aplicatii web si mobile care imbina designul cu inovatia tehnologica. www.brandup.ro LerBLOCK este cadoul lui Mos Guerrilla in campania Mos Guerrilla Schimba Placa, derulata de Radio Guerrilla. www.radioguerrilla.ro

Latest reviews

  • (2014-01-07) Greg Whitfield: Amazing! Thank you, thank you.. Thank you
  • (2013-12-20) Eliza Andreasen: e super tare!!!!!
  • (2013-12-19) Florian Langa: E util si nu trebuie sa le dai unfollow prietenilor care posteaza Hrusca, Stefan Banica si Fuego, ci chiar te bucuri cand se intampla asta pentru ca primesti muzica de la Radio Guerrilla.
  • (2013-12-19) Constantin Dumitrescu: Haha! It works!
  • (2013-12-19) Alexandra Dican: Foarte tare! No more leeeeer :)
  • (2013-12-18) Edmond: De cand am instalat extensia navighez mai linistit pe facebook fara sa risc sa dau unfriend la cunostintele ce posteaza zilnic clipuri cu colinde siropoase si vesnicul Ler. In plus descopar si o gramada de melodii super oferite de Radio Guerrilla. Multumesc pentru acest plugin si felicitari Radio Guerrilla si BrandUp Interactive.

Statistics

Installs
34 history
Category
Rating
5.0 (10 votes)
Last update / version
2013-12-18 / 1.1
Listing languages
ro

Links