extension ExtPose

CreaSign

CRX id

ngdilonafabhaefomphllifjknaeabne-

Description from extension meta

CreaSign - Digital Signature Component

Image from store CreaSign
Description from store Hitra, enostavna in varna izvedba varnega elektronskega podpisa neposredno iz brskalnika Chrome s pomočjo uporabe vašega kvalificiranega digitalnega potrdila. Za izvedbo varnega elektronskega podpisa v takšni spletni rešitvi, ki za podpisovanje zahteva komponento CreaSign, je potrebno poleg podpisne komponente CreaSign v spletni brskalnik Chrome namestiti tudi razširitev CreaSign. Podpisna komponenta CreaSign za vse brskalnike vam je na voljo na sami spletni strani ponudnika spletne rešitve v sklopu navodil za nastavitev spletnega brskalnika, razširitev CreaSign za brskalnik Chrome pa si lahko namestite preko zgornjega gumba DODAJ V CHROME (Add to Chrome).

Latest reviews

  • (2022-04-10) Info Morel: Nateg stoletja
  • (2019-04-05) tamara kumer: katastrofa...... dva dni se že ukvarjam z podpisovanjem!!!!!!!!
  • (2019-02-20) Mojca Benedičič: Katastrofa na določene izdajatelje certifikatov sploh ne prime in ne deluje !!!!!!!!!!!! Grrrrrrrrrrrrrrr
  • (2018-11-08) Dusan Vukasinovic: Uporabniku neprijazno - zadeva ob namestitvi ne podpiše eRačuna! Zakaj ne vem dodano koristim Chrome vse OK samo ne podpiše! Zakaj producirajo zadeve katere ne delajo!? Imam plačan WIN10, plačal sem *linčev digitalni certifikat in to ne poceni in ne dela?! 1h se ukvarjam s tem, totalna neumnost!

Statistics

Installs
10,000 history
Category
Rating
2.1 (7 votes)
Last update / version
2016-06-01 / 1.2
Listing languages
sl

Links