extension ExtPose

Leerjemee Quicklogin

Description from extension meta Dit is een Google Chrome extensie bedoeld om gebruikers automatisch in te laten loggen op bepaalde sites.
Image from store Leerjemee Quicklogin
Description from store Nieuw: voeg ook je eigen tegels en links toe! Met Leerjemee Quicklogin heb je alle onderwijsapplicaties onder een klik in je browser. het inloggen in veel gebruikte applicaties is nog nooit zo eenvoudig geweest. Leerkrachten en beheerders kunnen op afstand bepalen welke onderwijsapplicaties de leerlingen in hun account te zien krijgen. Deze extensie werkt met ALLE online onderwijsapplicaties! * Overzichtelijk: plaats applicaties in tegels * Veilig: gebruikt de Google Storage voor opslag van gegevens * Eenvoudig: via de online leeromgeving Leerjemee beheren wie welke software te zien krijgt * Handig: speciale weergave voor Leerkrachten / Digibord en Leerlingen Hoe werkt het? 1) de leerkracht geeft in de leeromgeving Leerjemee aan welke programma's te klas/school gebruikt 2) de leerling installeert de Chrome Extensie op zijn computer of Chromebook 3) vervolgens ziet de leerling een persoonlijk dashboard met alle programma's 4) door op een tegel te klikken wordt de leerling direct ingelogd
Latest reviews (2016-09-01) Timon Bos: Ideaal! Vooral voor leerlingen en leerkracht, inloggen gaat super snel. Werkt ook goed op Chromebooks.

About Extpose

Extpose is a service for Chrome extension publishers.
It helps tracking and optimizing browser extension performance in Chrome Web Store.

The most valuable features are available after creating an account.

Learn more

If you are not an extension developer and want to install this extension please proceed to Chrome Web Store

Go to Chrome Web Store

Statistics

Installs
20
Category
Rating
5.0 (2 votes)
Last update / version
2017-02-17 / 1.2.1

Links

Keywords

Similar extensions