extension ExtPose

Myfone Chrome udvidelse

CRX id

pknjnbclnhgjjeabdckldmnhchjihede-

Description from extension meta

Med Myfone-udvidelsen er telefonnumre på hjemmesider klikbare og kan ringes op direkte fra siden, når du klikker på dem.

Image from store Myfone Chrome udvidelse
Description from store Det gør det meget nemmere for Myfone-brugere at foretage udgående kald (husk stadig at have Myfone.dk åben i en fane, hvis du vil notificeres om/besvare indgående opkald via Myfone.dk). Numrene er markeret med et Myfone-logo og den genkendelige blå farve fra Myfone.dk. Klik på de markerede telefonnumre på enhver hjemmeside for at ringe til det. Vælg derefter hvilke af dine registrerede enheder du vil ringe ud med: Myfone.dk, din bordtelefon, din mobiltelefon eller Microsoft Teams. Du kan også markere et telefonnummer og højreklikke på det for at ringe det op. Derudover kan du i Myfone-udvidelsen få notifikationer om nye telefonsvarerbeskeder og gå direkte til aflytning af dem på Myfone.dk. Ved at skrive ’myfone’ i adresselinjen og trykke på tab-knappen på tastaturet kan du også søge blandt kontaktpersoner og ringe dem op via Myfone.dk. Funktioner på hjemmesider - Telefonnumre på hjemmesider bliver markeret og klikbare - Klik på numre for at ringe dem op fra en af dine enheder - Marker et telefonnummer, højreklik på det og ring op - Ring op via bordtelefon, Myfone.dk, mobiltelefon eller Microsoft Teams - Søg kontaktpersoners numre frem i adresselinjen Vises i Myfone-udvidelsen - Modtag notifikationer om nye telefonsvarerbeskeder - Viser din telefonistatus som du kender det fra Myfone - Gå direkte til telefonsvarerbeskeder på Myfone.dk - Gå direkte til Myfone.dk

Latest reviews

 • (2019-09-12) Kim Svane: En manglet feature, vi var selv i gang med at lave tilsvarende løsning. Der kom i os i forkøbet. :) Udvidelsen virker fint, men med enkelte fejl som jeg har meldt ind. Dette gælder version 1.0.0.
 • (2019-09-10) Nicky Mogensen: Tænkte straks feeeedt, da jeg så ville være fri for at have en fane med Myfone åben hele dagen. MEN: 1. Jeg blev ikke gjort opmærksom på indgående kald. 2. Jeg kunne ikke besvare indgående kald.

Latest issues

 • (2022-10-19, v:1.0.10) Kesley Mikael: instalacao
  nao consigo estalar
 • (2021-07-08, v:1.0.9) Daniel Gillespie: change language
  how to change language to english
 • (2020-10-08, v:1.0.9) CARSTEN Thau: Tilmelding til BBR
  Ved adgang via nøglekort kan jeg ikke erstatte det morsomme Ala Turing med mit eget navn.

Statistics

Installs
3,027 history
Category
Rating
4.0 (4 votes)
Last update / version
2023-09-27 / 1.1.1
Listing languages
da

Links