extension ExtPose

TrooperBot

CRX id

ffihebdjbmojhogbafnobhbkaccambpn-

Description from extension meta

Ik bliep tevoorschijn telkens jij een Troopershop vindt

Image from store TrooperBot
Description from store Kent ge het? Net online besteld, maar toeme!-tedju!-crap! ik ben vergeten via Trooper te gaan. Te laat. Niet uit slechte wil ofzo hé, want iedereen vindt Trooper wel leuk, maar gewoonweg vergeten. Volgende keer dan. En dan weer vergeten. Haha!Gelukkig is er nu TrooperBot.Dankzij Trooperbot: Moet jij niet meer persé via de Trooperpagina van je vereniging passeren voor elke aankoop Word je automatisch verwittigt boven in je browser telkens je op een Troopershop komt Moet jij dan enkel nog even moet bevestigen en de commissie recht naar je vereniging gaat En, Trooperbot is als bot wel echt verrassend slim, vriendelijk en empathisch is. Je kan hem ook volgen op Facebook. Hij antwoordt daar op al je vragen. En snel. Klinkt het nog een beetje abstract? Begrijpelijk. Gewoon effe Trooperbot installeren en het wijst zichzelf uit. Het duurt 2 minuten. Een kleine moeite voor jezelf, een wereld van verschil voor je vereniging, zegt Trooperbot hier net.

Latest reviews

  • (2020-11-19) Tim Janssens: De bot laat me wel weten als ik kan Trooperen op een site, maar niet op Bol of Coolblue zoals anderen al aangaven. Om één of andere reden kan ik ook niet opgeven voor welke vereniging ik wil Trooperen: ik probeer de naam te selecteren nadat ik een aantal karakters heb ingevuld, maar hij onthoudt mijn selectie niet.
  • (2020-10-11) Liesbet Hoeylaerts: idd bij bol.com en coolblue verschijnt geen botje van Trooper
  • (2020-09-20) Nele De Smet: Trooperbotje heeft me in de steek gelaten! Ik heb net geshopt op Bol.com en ik wist nochtans dat ik nog langs Trooper moest passeren... Maar tussen alllerlei zaken door heb ik toch snel besteld, gewoon via de site en dus niet via Trooper. Botje heeft me NIET verwittigd! :-( Geen centjes voor onze oudervereniging... :'(
  • (2020-09-10) Inge De Cleyn: Werkte perfect tot nu! Plots blijft hij rood, niet meer aanklikbaar.
  • (2020-04-02) Annick Peeters: Trooper bot is handig, hij laat je er aan herinneren dat je je goed doel niet mag vergeten.

Statistics

Installs
42,235 history
Category
Rating
3.7 (12 votes)
Last update / version
2019-02-02 / 1.3.1.5
Listing languages
nl

Links