extension ExtPose

MijnGeldzaken Assistent (delisted)

CRX id

fhdjnejhhklnclpkbnfmfimijnlmghfk-

Description from extension meta

Plugin om snel en eenvoudig je MijnGeldzaken Huishoudboekje-account bij te werken vanuit elke internetbankieren-omgeving

Image from store MijnGeldzaken Assistent
Description from store Deze plugin wordt binnenkort niet meer actief ondersteunt. Wij raden u aan om gebruik te maken van de PSD2 functionaliteit in MijnGeldzaken.nl. Deze methode werkt ook met de meeste Nederlandse banken. De Bijwerk Assistent voor slechts 3 banken. De Bijwerk Assistent is een oudere methode om eenvoudig je MijnGeldzaken Huishoudboekje-account bij te werken met gegevens van een aantal internetbankieren websites. Zo heb je altijd een up-to-date overzicht van je geldzaken. Hoe werkt het? Installeer vanuit de Chrome Web Store de add-on MijnGeldzaken Assistent. Vervolgens moet je volgende stappen volgen: 1) open een nieuw tabblad en login bij MijnGeldzaken en ga naar het huishoudboekje 2) login bij de bank 3) klik op de Bijwerk Assistent rechtsboven in de menubalk en volg de instructies Zo hoef je dus geen handmatige exportbestand aan te maken bij je internetbankieren en zijn je transactiegegevens in het huishoudboekje altijd up-to-date. Voor welke banken? De MijnGeldzaken Bijwerkassistent werkt alleen in Google Chrome met de volgende banken (beschikbaarheid van banken kan wisselen): - ING Bank - ABN Amro - Rabobank

Latest reviews

 • (2020-07-22) Nico E. Dolder, van: Wij gebruiken een Chromebook. Na jaren goed functioneren begonnen de problemen nadat AFAS het programma had overgedaan aan MijnGeldzaken. Eerst kon ik met moeite koppelen, maar sinds enige tijd werkt de bijwerkassistent niet meer. Bij het importeren door een bestand op te halen raakte ik de rubricering van eerder geïmporteerde transacties kwijt.
 • (2019-07-31) Tiny Bolink: Het ging altijd goed maar ik kan nu niet meer mijn ING koppelen. Van alles geprobeerd.
 • (2019-04-03) YamaYoga: Werkt als een zonnetje voor ING en ASN Bank
 • (2019-02-25) Rogier: Werkt gewoon prima met Rabobank. Een mooie (gratis) tool om gemakkelijk je begrotingen te maken en te beheren.
 • (2019-02-19) Johan Uittenboogaard: werkt niet icm ING
 • (2019-02-09) Yannick de Wit: Werkt prima voor rabobank bij mij!
 • (2019-01-24) Ramon Vermeulen: Lijkt geen hout van te kloppen met de ING koppeling, heel veel inkomsten en uitgaven missen.
 • (2018-01-11) Ronald Scholte: Als nieuwe gebruiker vol goede moed begonnen, helaas werkt niet met Rabobank. Helpdesk adviseerde de nieuwste versie te installeren, echter zelfde foutcode in Chrome. Jammer, zag er veelbelovend uit.
 • (2017-12-09) Boudewijn van Dongen: Sinds enkele maanden is de koppeling met ING vreselijk slecht. Het was altijd al zo dat spaarrekeningen niet meegenomen werden, maar nu ook de rekeningen waarop je gemachtigd bent niet meer. Daarmee is de applicatie vrijwel nutteloos geworden.
 • (2016-07-11) Leen Bolier: IS TENMINSTE MAKKELIJKER OM SNEL JE BANKZAKEN TE DOEN EN OVERZICHTERLIJKER
 • (2016-01-07) Pieter de Bruijn: -Sinds 1 jan 2016 werkt de Rabo niet meer. -Onthouden van gekozen rekeningnummers (stap minder en minder traag) -Optie geven om ingelogged te blijven bij Mijn Afas. -Traagheid downloaden transacties eruit halen (of op achtergrond zelfstandig bijwerken).
 • (2015-08-19) Guillermo Pérez: Ik hoop dat er snel een regeling wordt getroffen met de ABN AMRO, zodat ik gebruik kan maken van de bijwerk assistent.
 • (2014-11-13) Mark Holtkamp: Dit maakt het mij erg makkelijk om mijn gegevens van de ABN-AMRO in te laden ondanks dat ze tegenstribbelen met koppelen. Enige wat ik nog mis is de mogelijkheid om bij Knab semi-automatisch te importeren.
 • (2014-06-04) Arno Doornbos: Werkt prachtig
 • (2014-02-20) JACKLYN van de Ven: werkt goed
 • (2014-01-03) Raymond Schenk: 3 JANUARI 2014: Gelukkig Nieuwjaar AFAS mensen... Wat een aangename verrassing dat de Personal Bijwerk Assistent e.i.n.d.e.l.i.j.k. weer werkt na ruim een jaar zonder te hebben gezeten. BWA 2.517 icm Chrome en ING werkt!! Van * naar ***** :) 18 NOVEMBER 2013: Wederom een nieuwe versie beschikbaar: 2.516. Nog steeds niet werkend. Aan het einde van de bijwerkpoging de foutmelding: "Het importeren van de transacties is mislukt. (Details: **general-ajax-error**) Probeer het op een later moment nogmaals of neem contact op met onze helpdesk" We wachten (on)rustig af... 20 OKTOBER 2013: Nieuwe versie beschikbaar 2.514 per 16 oktober, maar helaas... werkt nog steeds niet. 7 OKTOBER 2013: We zijn weer een maandje verder, zonder resultaat. Nog steeds werkt de BWA niet. Dan maar weer sterretje minder omdat dit probleem 'status limbo' heeft. 2 SEPTEMBER 2013: Inmiddels contact met helpdesk AFAS. Ze zijn bekend met het probleem. Schijnt niet bij iedereen voor te komen. Moeilijk reproduceerbaar. Zojuist nieuwe versie uitgebracht (BWA 2.513) maar helaas nog steeds hetzelfde euvel. Hopelijk komt er snel een oplossing... Van 1 naar 2 sterren, vanwege het feit dat AFAS het probleem wel serieus neemt. Zodra het weer werkt, krijgen ze 5 sterren want dit is wel een hele handige plugin, voor een hele handige website! 2 APRIL 2013: Nu al ruim een half jaar stuk. ING + Chrome = geen goede combinatie. ING + FF werkt wel, maar dat is nogal omslachtig om speciaal voor deze bijwerkassistent een andere browser te moeten (installeren en) opstarten. 19 NOVEMBER 2012: Ben al vanaf dag 1 gebruiker van deze bijwerk assistent. Echter sinds enkele maanden werkt deze niet meer icm ING. Het popup venster komt niet verder dan de melding "Transacties worden gedownload". Heb vanalles geprobeerd: Chrome, FF, IE, andere PC. Helaas. Melding gemaakt bij AFAS. Die zijn er mee bezig, maar het probleem staat nu al een tijdje open. Hopelijk wordt het snel opgelost!
 • (2013-10-05) Joey Hengst: WERKT NIET MET ABN AMRO GAARNE ASAP FIXEN!!
 • (2013-09-03) Yvonne Biemans: Ik ben sinds kort gebruiker van Afas maar ook bij mij werkt de bijwerk assistent niet en blijft het bij de melding dan de 'transacties worden gedownload'. Jammer, het zag er zo veelbelovend uit.
 • (2013-07-28) Patrick van Wijnen: Werkt perfect. Geen problemen.
 • (2013-02-27) De bijwerkassistent is elke keer weer onbetrouwbaar. Werkt gewoon niet zoals het bij Yunoo wel deed. De synchronisatie werkt gewoon niet goed zodat je alleen maar meer werk hebt. Erg frustrerend!
 • (2013-02-10) Leontien enzovoort: Ik heb gisteren een tijd lopen prutsen en kreeg het niet aan de praat. Pas tijdens het lezen van de recenties hier kom ik er achter dat het dus niet werkt. Dat AFAS dit niet vermeld op hun site is niet OK...
 • (2013-01-20) Menno S: Helaas werkt de AFAS bijwerk assistent al een tijdje niet meer(zie ook andere recensies). Verschillende browsers geprobeerd (muv explorer, werk op een Mac). Heeft mij enige tijd weerhouden om AFAS te gebruiken. Gebruik het nu weer, heb toch nog hoop dat e.e.a. snel wordt hersteld.
 • (2013-01-01) Werkt al een tijdje niet meer met ABN AMRO en ASN.
 • (2012-11-24) Tieno vdV: werkte goed tot voor kort in combinatie met ASN en Chromium maar nu niet meer :-(
 • (2012-11-15) Guus ten Bosch: Bij de ASN werkte hij feilloos tot 3 dagen terug want sinds 12-11-2012 werkt de koppeling niet meer en heb je een keuze scherm waar de optie om de importeren helaas ontbreekt! Gaarne een nieuwe koppeling mensen!
 • (2012-08-18) Tsja Ehm: Super! Fijn dat de nieuwe bijwerk Assistent ook weer perfect samenwerkt met ING. (dat was een tijdje niet mogelijk omdat de inlog procedure bij ING veranderd was...) Fijn dat Afas er werk van maakt om het alsnog weer draaiend te krijgen! Bedankt

Statistics

Installs
14,574 history
Category
Rating
3.0 (42 votes)
Last update / version
2021-02-20 / 2.606
Listing languages
nl

Links