extension ExtPose

Следи Пратки (Sledi Pratki)

Description from extension meta

Следи пратки во Македонија со помош на сервисот на А.Д. Македонска Пошта (Shipment Tracking in Macedonia)

Image from store Следи Пратки (Sledi Pratki)
Description from store Нов начин за следење на пратки во Македонија. Добивајте ги навремено сите новости за вашите пратки. Податоците и сите промени во екстензијата се синхронизирани во сите ваши веб-прелистувачи на сите ваши компјутери (доколку се користи истиот акаунт за Google Chrome). 1. Два начина за додавање на пратки: - со внесување на бројот на пратката преку прозорецот на екстензијата - со селектирање на бројот на пратката на било која веб-страница во веб-прелистувачот и избирање "Додај нова пратка" од менито 2. Два начина на освежување на податоците на пратките: - со кликање на соодветното копче за освежување преку прозорецот на екстензијата - автоматско освежување во позадина на даден интервал (можно е да се подеси по желба во табот "Подесување") 3. Три погледи се достапни во апликацијата: - првиот поглед е "Активни", овде се прикажани активните пратки чии податоци се освежуваат - вториот поглед е "Архивирани", овде се прикажани архивираните пратки чии податоци немаат потреба од освежување - третиот поглед е "Подесување", овде се подесува однесувањето на апликацијата

Latest reviews

  • (2020-02-18) Andrej Stevkovski: Супер екстензија, со одличен и интуитивен интерфејс. Уште поштата да си ги убрза серверите.
  • (2019-06-14) Влатко Стојанов: Супер е екстензијата, сет енд форгет
  • (2019-02-24) Branislav Banjifiko: Slow and inaccurate...
  • (2019-02-22) Katerina Milevska: Одлична апликација, со многу добар дизајн и лесна за користење.
  • (2019-02-22) Pretty cool idea , and the design is nice and sharp xD
  • (2019-02-21) Great feature.

Statistics

Installs
151 history
Category
Rating
4.5556 (9 votes)
Last update / version
2019-10-04 / 1.2.1
Listing languages
en

Links