extension ExtPose

Само Македонија (Only Macedonia)

CRX id

jiclbjbkiaeobckhjboeogepbmnoombo-

Description from extension meta

Автоматско ловење и бришење северџанизми при преглед на веб страници.

Image from store Само Македонија (Only Macedonia)
Description from store Овој додаток за Google Chrome е наменет за сите кои сакаат да им биде воочена тивката но константна употреба на разни серверџанизми на интернет. „Само Македонија“ работи автоматски со отворање на било која домашна или странска веб страница. Имате избор северџанизмите да се маркираат со прешкртување или комплетно да се бришат од приказот. Полесно се менува устав (во квази-демократии) отколку што се менуваат навиките на луѓето. Се надеваме дека оваа мала алатка ќе придонесе за градење свест за она што се прави во одредени дигитални медиуми. Во блиска иднина додатокот ќе има можност за учество и преглед во општи интересни статистики поврзани со темата. Доколку ви се допаѓа се надеваме дека ќе го споделите со вашите блиски. За било какви прашања, коментари или идеи може да пишете на [email protected] Среќен лов! 👌

Latest reviews

 • (2021-04-13) Vlatko Josifov: Bravo!
 • (2020-04-03) Aleksandar Kare: Никогаш северна, секогаш Македонија
 • (2020-03-24) Aleksandar Lozanovski: ТОП!
 • (2020-03-19) Zoran Stanojoski: Никогаш Северна Само Македонија
 • (2019-12-22) Dimitar Zerdeski: НИкогаш Северна Само Македонија
 • (2019-11-20) Andrej Milojeski: Одлична идеја, одлична апликација, со мала забелешка за логото. Повеќе изгледа на волк, отколку на лав. :)
 • (2019-11-19) manevadance1: Импресионирана сум дечки, функционира одлично :)
 • (2019-11-15) Kiro Ristov: Одлична екстензија , уште да ставите еден screenshot на overview од автоматско бришење.
 • (2019-11-15) Stevan Trajkoski: Одлична работа!
 • (2019-11-15) Pajo Pajo: TOP!!!
 • (2019-11-13) Angela Benedetto: :D
 • (2019-11-13) Vladimir Pandovski: Да се доискажам, ова е одлична екстензија за ментална хигиена од северџани. Браво за дечките од dvizenjebojkotiram.org. Конечно ќе можам да прегледувам Македонски сајтови раат. кис4е
 • (2019-11-13) Vladimir Pandovski: Шубо.

Statistics

Installs
633 history
Category
Rating
4.8 (25 votes)
Last update / version
2019-11-24 / 0.4
Listing languages
en

Links