extension ExtPose

Sellevate

Description from extension meta

Sellevate helpt jou bij product research op bol.com

Image from store Sellevate
Description from store Ben jij een verkoper op bol.com? Dan is Sellevate iets voor jou! Versnel het zoeken en tracken van winstgevende producten en bereken eenvoudig de winst voor gevonden producten met de Sellevate Chrome extensie. Voeg eenvoudig producten toe aan de product tracker met de geïntegreerde track knop op bol.com en segmenteer de producten eenvoudig in verschillende productlijsten. Maak vervolgens doordachte keuzes op basis van een gedetailleerde analyse. De winstcalculator helpt je om een perfecte verkoopprijs te kiezen door overzichtelijk de marge en ROI te laten zien in grafieken. Ook bereken je eenvoudig de LVB kosten en de winst. Met de Niche Radar kun je gemakkelijk zoeken naar kleinere productgroepen waar nog weinig andere verkopers in actief zijn. Hierdoor versnel je je product research en ben jij je concurrenten voor! Ben je op zoek naar een nieuwe categorie om in te gaan verkopen? Dan kun je de Microscope gebruiken om door de duizenden categorieën op bol.com te zoeken op een visuele en makkelijke manier. De categorieboom is volledig doorzoekbaar en zal het beginpunt zijn van je product research. Wanneer je een interessante categorie gevonden hebt kun je deze verder analyseren met de Telescope. Hiermee kun je de miljoenen producten op bol.com doorzoeken door subcategorieën en filters in te stellen. Een product gevonden? Track deze dan vervolgens in de Product Tracker. Kijk voor meer informatie op https://sellevate.nl

Latest reviews

 • (2020-02-27) Jasper Brink: Op zich een mooie tracking tool alleen ik mis de belangrijkste factor in zn tool dat de tool op meerdere apparaten gebruikt kan worden bijv. op een ipad of je telefoon. daarnaast zou een webinterface practicer zijn dan een chrome extensie. Ik hoop dat deze op korte termijn gerealiseerd word. Ik heb mijn abonnement meteen stopgezet omdat ik meestal een ipad hiervoor gebruik en daardoor dit niet kan gebruiken.
 • (2020-02-26) Tom Dirven: Erg overzichtelijke tracking tool een aanrader voor iedereen!
 • (2020-02-25) Th3_Liquidator: Prima tool, ik ben er zeer tevreden over. Het team geeft je goede feedback op vragen en een goede uitleg van het product.
 • (2020-01-21) Wietse 't jong: Bill Gates zei ooit: "I will always ask a lazy person to do a difficult job. Because he will find an easy way to do it." Nog nooit was het zo makkelijk producten op bol.com te tracken als nu met Selevate. Door middel van een google extentie knop kun je direct van bol.com producten toevoegen aan de tracker, die niet alleen de omzet laat zien, maar ook voorraden, prijzen en reviews van alle verkopers van het product. De tool oogt rustig door gebruik van donkere kleuren en weinig tekst en poespas en geeft de mogelijkheid om zelf categorieën aan te maken en zo overzichtelijk bij te houden welke de meeste omzet genereren. Ook inbegrepen is een fijne winst-calculator die ervoor gaat zorgen dat jij precies weet wat jij voor je product moet vragen. Dus waar wacht je nog op, be that lazy person!
 • (2020-01-21) Roel Dekkers: Ik gebruik Sellevate nu al enige tijd en ben erg tevreden! het maakt mijn research proces zo veel sneller. Ook ben ik erg tevreden met de community en hoe snel het team reageert op mijn vragen. Ik ben erg benieuwd wat deze extensie nog meer gaat brengen in de toekomst.

Latest issues

 • (2020-11-04, v:1.6.2) EMC Overgaauw: Gratis versie
  Ik heb een Sellevate-account aangemaakt en wil nu de gratis versie uit proberen. Elke keer als de extensie gedownload wordt dan krijg ik een foutmelding dat de download niet gelukt is. Wat doe ik verkeerd? Alvast bedankt voor het antwoord.
 • (2020-06-06, v:1.5.2) ayad Alsakkal: probleem met het gebruiken van de proef versie
  ik heb sellevate proef versie geactiveerd maar ik heb nog geen kvk . daarom kon ik bol.com account nog niet maken. is het mogelijk om mijn gebruik van de proef versie 2 weken uitstellen??
 • (2020-01-27, v:1.4.3) Jaelah Kenshi: hoe werkt het
  Heeft u een stappenplan hoe Sellevate werkt

Statistics

Installs
3,570 history
Category
Rating
4.5 (6 votes)
Last update / version
2021-01-23 / 1.8.0
Listing languages
nl

Links