extension ExtPose

Sellevate

CRX id

bolaofbgfcmkfodkahkmcndbdabajpnk-

Description from extension meta

Sellevate helpt jou bij product research op bol.com

Image from store Sellevate
Description from store Ben jij een verkoper op bol.com? Dan is Sellevate iets voor jou! Versnel het zoeken en volgen van winstgevende producten en bereken eenvoudig de winst voor gevonden producten met de Sellevate Chrome extensie. Het uitbreiden van je assortiment begint bij het vinden van nieuwe producten. Sellevate biedt meerdere opties die elk hun eigen voordelen hebben. - Wil je je productassortiment uitbreiden? Zoeken op product vindt nieuwe producten op basis van je ingevoerde zoekwoord. Een goede optie om te gebruiken wanneer je op zoek bent naar uitbreiding in een specifieke niche. - Heb je nog geen idee welk specifiek product je interessant vindt, dan kies je Zoeken op categorie. Doe nieuwe productideeën op door één of meerdere subcategorieën te selecteren binnen de hoofdcategorieën van de bol.com database. Wanneer je interessante producten hebt gevonden, kun je deze gaan volgen. Hier zit de kracht van Sellevate, zodat jij een duidelijk beeld hebt van producten, nog voordat je ze gaat inkopen. Groepeer de producten in lijsten, analyseer de voorraad en verkopen en houd notities en favorieten bij. Voldoet een product aan je verwachtingen, maak dan een berekening op basis van o.a. de inkoopprijs, productcategorie en verkoopprijs. Alle kosten, zoals de bemiddelingsbijdrage, zijn zo inzichtelijk in één overzicht. Zo weet jij precies wat je verwachte marge is. Kijk voor meer informatie op https://sellevate.nl

Latest reviews

 • (2020-02-27) Jasper Brink: Op zich een mooie tracking tool alleen ik mis de belangrijkste factor in zn tool dat de tool op meerdere apparaten gebruikt kan worden bijv. op een ipad of je telefoon. daarnaast zou een webinterface practicer zijn dan een chrome extensie. Ik hoop dat deze op korte termijn gerealiseerd word. Ik heb mijn abonnement meteen stopgezet omdat ik meestal een ipad hiervoor gebruik en daardoor dit niet kan gebruiken.
 • (2020-02-26) Tom Dirven: Erg overzichtelijke tracking tool een aanrader voor iedereen!
 • (2020-02-25) Th3_Liquidator: Prima tool, ik ben er zeer tevreden over. Het team geeft je goede feedback op vragen en een goede uitleg van het product.
 • (2020-01-21) Wietse 't jong: Bill Gates zei ooit: "I will always ask a lazy person to do a difficult job. Because he will find an easy way to do it." Nog nooit was het zo makkelijk producten op bol.com te tracken als nu met Selevate. Door middel van een google extentie knop kun je direct van bol.com producten toevoegen aan de tracker, die niet alleen de omzet laat zien, maar ook voorraden, prijzen en reviews van alle verkopers van het product. De tool oogt rustig door gebruik van donkere kleuren en weinig tekst en poespas en geeft de mogelijkheid om zelf categorieën aan te maken en zo overzichtelijk bij te houden welke de meeste omzet genereren. Ook inbegrepen is een fijne winst-calculator die ervoor gaat zorgen dat jij precies weet wat jij voor je product moet vragen. Dus waar wacht je nog op, be that lazy person!
 • (2020-01-21) Roel Dekkers: Ik gebruik Sellevate nu al enige tijd en ben erg tevreden! het maakt mijn research proces zo veel sneller. Ook ben ik erg tevreden met de community en hoe snel het team reageert op mijn vragen. Ik ben erg benieuwd wat deze extensie nog meer gaat brengen in de toekomst.

Latest issues

 • (2020-11-04, v:1.6.2) EMC Overgaauw: Gratis versie
  Ik heb een Sellevate-account aangemaakt en wil nu de gratis versie uit proberen. Elke keer als de extensie gedownload wordt dan krijg ik een foutmelding dat de download niet gelukt is. Wat doe ik verkeerd? Alvast bedankt voor het antwoord.
 • (2020-06-06, v:1.5.2) ayad Alsakkal: probleem met het gebruiken van de proef versie
  ik heb sellevate proef versie geactiveerd maar ik heb nog geen kvk . daarom kon ik bol.com account nog niet maken. is het mogelijk om mijn gebruik van de proef versie 2 weken uitstellen??
 • (2020-01-27, v:1.4.3) Jaelah Kenshi: hoe werkt het
  Heeft u een stappenplan hoe Sellevate werkt

Statistics

Installs
2,444 history
Category
Rating
4.5 (6 votes)
Last update / version
2023-02-02 / 2.1.1
Listing languages
nl

Links