extension ExtPose

WebWinkelChecker (delisted)

CRX id

kinppecmejpiipipaplhmibbiahjghmk-

Description from extension meta

Checkt automatisch de betrouwbaarheid van webwinkels als je deze bezoekt.

Image from store WebWinkelChecker
Description from store Als je online gaat bestellen is het belangrijk om inzicht te hebben in de betrouwbaarheid van webwinkels. Vooraf weten of je een webwinkel kunt vertrouwen voorkomt nare ervaringen. Er zijn verschillende dingen die je zelf kan checken, maar het kost moeite om deze informatie te vinden en te evalueren. WebWinkelChecker is een gratis uitbreiding van je browser die automatisch de betrouwbaarheid van webwinkels checkt als je deze bezoekt. Op het moment dat je een webwinkel bezoekt, toont WebWinkelChecker bovenaan de webpagina een melding waarin staat of de webwinkel betrouwbaar is. WebWinkelChecker gebruikt bestaande recensies en checkt keurmerken en bedrijfsinformatie om de betrouwbaarheid van een webwinkel te bepalen.

Latest reviews

  • (2014-10-14) Rob Oostveen: Deze extensie geeft geen icoon in URL-balk, ik ben er daardoor nog steeds niet achter hoe ik hem weer kan verwijderen. Grrrr
  • (2013-05-14) Onno Huijgen: Een 'must have'! Laatst iets besteld bij groupdeal.nl. Had volgens de WebWinkelChecker niet zulke beste beoordelingen. Mijn bestelling is nog steeds niet binnen, dus volgende keer toch maar afgaan op de weergave in de gele balk bovenin mijn browservenster.
  • (2013-05-13) Thijs Suijten: Een duidelijke en snelle manier om te zien hoe een webwinkel beoordeeld is.

Latest issues

  • (2013-06-02, v:1.3.8) Lucien Wolfs: Malware
    Sinds vandaag (2 juni 2013) wordt elk bezoek aan een webwinkel die door webwinkelchecker gecontroleerd wordt, gezien als malware. "Google Chrome heeft de toegang tot deze pagina op www.jouwaanbieding.nl geblokkeerd. Er is inhoud van webwinkelchecker.informbar.com, een bekende bron van malware, op deze webpagina ingevoegd. Als u deze website nu bezoekt, is de kans heel groot dat uw computer met malware wordt geïnfecteerd. Malware is schadelijke software die zaken als identiteitsdiefstal, financiële verliezen en permanente verwijdering van bestanden veroorzaakt" Is deze melding 'echt' ?
  • (2013-06-02, v:1.3.8) Ron Jutte: gemarkeerd als malware?
    na installatie van deze plugin reageert chrome met de melding dat webwinkelchecker verdacht wordt van malware en blokkeerd dus zo het browsen.....

Statistics

Installs
1,000 history
Category
Rating
3.8 (4 votes)
Last update / version
2016-05-31 / 1.3.12
Listing languages
nl

Links