extension ExtPose

SIKKER SHOPPING

CRX id

lonpjbllihccdolpahofjieaklpckdmc-

Description from extension meta

Beskyt dig selv med SIKKER SHOPPING og deltag i kampen for mere tryg og sikker nethandel.

Description from store Vink farvel til utryghed, og sig goddag til sikre shoppingoplevelser. SIKKER SHOPPING tager dig i hånden, når du shopper på nettet. Du navigerer nemlig nemt og effektivt uden om fupbutikkerne og får samtidigt fremhævet de e-mærkede butikker i søgeresultaterne. Med dette værktøj installeret kan du derfor nemt handle i e-mærkede webshops, da de tydeligt vises i søgeresultaterne. SIKKER SHOPPING er udviklet i samarbejde med Trygfonden. Sådan fungerer SIKKER SHOPPING: · Webshops der mistænkes for at være falske markeres med et rødt advarselsikon. · Klikker du dig alligevel ind på en webshop, der mistænkes for at være en fupbutik, får du vist en tydelig advarselsmeddelelse med opfordring til at forlade siden. · Alle e-mærkede webshops fremhæves tydeligt med et e-mærke i søgeresultaterne – mens du surfer på nettet. e-mærket - som står bag SIKKER SHOPPING - kan ikke holdes ansvarlig, hvis du havner på en fupside og handler på den, selvom du har installeret SIKKER SHOPPING. Læs vores betingelser her: https://www.sikkershopping.dk/betingelser Har du spørgsmål, så tag et kig på vores FAQ: https://www.sikkershopping.dk/#faq

Latest reviews

  • (2022-04-06) Oliver Jensen: Jeg synes, at denne udvidelse er en fantastisk idé. Dog håber jeg, at se, opfordringer til online/offline shops, tage e-mærket op til diskussion, og blive en del af det. Det er brugbart i Dagens Danmark, med alt livet bringer i den moderne verden.
  • (2021-11-10) Hugin Bondo: Let at danne sig et overblik over suspekte of gode webshops
  • (2021-02-17) Morten Krarup Nielsen: Udemærket. Men kunne I ikke lige så godt anmelde de falske URL's til Google Safe Browsing? Så bliver alle advaret, også dem der bruger Firefox, Safari m.fl.
  • (2020-12-10) Jon Børsen: Extension fungerer sådan set fint, men den laver google tracking på alle sider du besøger. Ellers tak!
  • (2019-10-24) Povl H. Pedersen: Alle mulige danske websites er lige så grå (og usikre) som de udenlandske webbutikker (Amazon.com / Amazon.de / Banggood.com / AliExpress.com ) - Eksempelvis gode velrenomerede sider som bilkatogo.dk, bauhaus.dk etc. Så det er alene et reklamestunt for e-handelsmærket for at de kan få flere penge i kassen som jeg ser det. Hvis ikke alt lyser rødt ved wish.com, så er der noget galt. Det er den dårligste Kinabutik jeg har handlet i, og jeg er blevet snydt begge gange jeg har handlet der, og har efter LANG tid fået penge tilbage.
  • (2019-10-10) Anders Hede: Fungerer superhurtigt og helt uden problemer. Rart at få udpeget sider man bare skal holde sig fra - der er masser af ærlige folk, at handle med på nettet.

Statistics

Installs
10,000 history
Category
Rating
4.0 (10 votes)
Last update / version
2024-06-06 / 1.1.224
Listing languages
da

Links