extension ExtPose

SIKKER SHOPPING

CRX id

lonpjbllihccdolpahofjieaklpckdmc-

Description from extension meta

Beskyt dig selv med SIKKER SHOPPING og deltag i kampen for mere tryg og sikker nethandel.

Image from store SIKKER SHOPPING
Description from store Med SIKKER SHOPPING vil du, i dine søgeresultater, få vist, hvilke webshops du bør holde dig fra og hvilke der er e-mærkede. · Webshops der mistænkes for at være falske markeres med et rødt advarselsikon · Tilgår du alligevel en webshop, der mistænkes for at være fup, får du vist en tydelig advarselsmeddelelse med opfordring til at forlade siden · Alle e-mærkede webshops får vist et e-mærke. Få svar på spørgsmål som f.eks.: · Fanger SIKKER SHOPPING alt? · Hvornår er en webshop falsk/fup? ved at læse mere her: https://www.emaerket.dk/sikkershopping/betingelser. e-mærket - som står bag SIKKER SHOPPING - kan ikke holdes ansvarlig, hvis du havner på en fupside og handler på den, selvom du har installeret SIKKER SHOPPING.

Latest reviews

  • (2021-02-17) Morten Krarup Nielsen: Udemærket. Men kunne I ikke lige så godt anmelde de falske URL's til Google Safe Browsing? Så bliver alle advaret, også dem der bruger Firefox, Safari m.fl.
  • (2020-12-10) Jon Børsen: Extension fungerer sådan set fint, men den laver google tracking på alle sider du besøger. Ellers tak!
  • (2019-10-24) Povl H. Pedersen: Alle mulige danske websites er lige så grå (og usikre) som de udenlandske webbutikker (Amazon.com / Amazon.de / Banggood.com / AliExpress.com ) - Eksempelvis gode velrenomerede sider som bilkatogo.dk, bauhaus.dk etc. Så det er alene et reklamestunt for e-handelsmærket for at de kan få flere penge i kassen som jeg ser det. Hvis ikke alt lyser rødt ved wish.com, så er der noget galt. Det er den dårligste Kinabutik jeg har handlet i, og jeg er blevet snydt begge gange jeg har handlet der, og har efter LANG tid fået penge tilbage.
  • (2019-10-10) Anders Hede: Fungerer superhurtigt og helt uden problemer. Rart at få udpeget sider man bare skal holde sig fra - der er masser af ærlige folk, at handle med på nettet.

Statistics

Installs
10,000 history
Category
Rating
3.7 (7 votes)
Last update / version
2021-08-26 / 1.0.21
Listing languages
da

Links