extension ExtPose

ACT Usage

Description from extension meta

Shows your ACT Internet usage if you are on a broadband ACT connection in India. Not affiliated with ACT Broadband in any way.

Image from store ACT Usage
Description from store Shows your ACT Internet usage if you are on a broadband ACT connection in India. Not affiliated with ACT Broadband in any way.

Latest reviews

  • (2018-06-11) SAINATH KORNEPATI: It's not working since 2016. Why do you keep it like that? please remove it or update it.
  • (2017-08-05) Karthik B: not working in my chrome(PC)
  • (2016-03-04) PRASHANTA ROUT: Not working ... It says Something went wrong...
  • (2016-02-21) Prashant kulkarni: gives error..something went wrong
  • (2016-02-08) Soch Naya: Doesn't work .It shows an error saying "Oops something went wrong".
  • (2016-01-03) abhishek roy: doent work..
  • (2015-10-01) Dheeraj Sudheeran: Not working,Oops Something went Wrong is the error being displayed
  • (2015-09-01) manish mansel: Not working,Oops Something went Wrong is the error being displayed
  • (2015-08-30) Atul Jain: Not working .. getting error Oops! Something went wrong.
  • (2015-02-15) Rahul Raveendran V P: Nice work Jaseem. Very useful app. :)
  • (2014-11-16) Vivek Kupekar: Awesome app.... thanks a lot.. keep up the good work
  • (2014-10-17) Girish Vagele: This is really helpful, i don't have to got to the website, log in and all that to check my usage anymore. Thank you :)

Latest issues

  • (2017-05-28, v:1.3) VIKAS A: NOT WORKING
    NOT WORKNG
  • (2016-06-15, v:1.3) Apparao G: Not working
    i'm getting "oops! something went wrong" i'm on act network
  • (2016-02-14, v:1.3) Krishna Mohan: ACT usage not working
    Please update or provide a fix. The plugin doesn't seem to work anymore. Just shows error box "Oops something went wrong"
  • (2015-08-24, v:1.3) nitish agarwal: Doesnt work for me
    Hi, I saw this plugin in hasgeek tv .I liked the idea but unfortunately its not working for me . Any help will be appreciated . Details: Browser : google chrome Version 44.0.2403.157 OS : Ubuntu 12.04 Thanks, nitish
  • (2015-07-19, v:1.3) Dibyajyoti Deb: Doesn't seem to work anymore
    Please update or provide a fix. The plugin doesn't seem to work anymore. Just shows error box "Oops something went wrong"
  • (2015-03-24, v:1.3) Rahman Abdul: oops! something went wrong
    I am getting error oops! something went wrong. I am on ACT Broadband Network.
  • (2015-03-13, v:1.3) Rohit Reddy: Not working
    i'm getting "oops! something went wrong" i'm on act network
  • (2015-01-22, v:1.3) Sabariananth: ACT usage not working
    only 1st day it worked after that i'm getting "oops! something went wrong" please give me a solution

Statistics

Installs
273 history
Category
Rating
2.7 (17 votes)
Last update / version
2015-01-05 / 1.3
Listing languages
en

Links