extension ExtPose

Szabadidő óra a Google Chrome ™ -hoz

CRX id

bhcdneenlaehgbonacefkpjddbomfpkj-

Description from extension meta

Ingyenes! Ez a kiterjesztés segít nyomon követni a munkaidőt.

Image from store Szabadidő óra a Google Chrome ™ -hoz
Description from store Szüksége van egy ingyenes és egyszerű módszerre a projektek / bérszámfejtés idejének követésére. tsheets time tracker Kezdje el használni ezt az ingyenes kiterjesztést az időkövetéshez. clickup time tracking Egyszerűen írja le a projekt címét, és nyomja meg a Start gombot Időkövetőnk megkezdi az időt. Miután befejezte a projektet, nyomja meg a stop gombot, és az időkövetés leáll ennek a projektnek A projekteket bármikor elindíthatja és szüneteltetheti. Miután befejezte az időkövetést, lehetősége van exportálni ezeket az adatokat CSV formátumban, így előkészítheti az adatokat az ügyfelek / show számára az egyes feladatokhoz szükséges idő. clockify chrome Jogi nyilatkozat: Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a bővítményt NEM a Google készítette, és egy független fejlesztői csapat készítette. Minden szerzői jog a megfelelő tulajdonosoké. A Google nem támogatja vagy szponzorálja ezt a Chrome-bővítményt. A Free Time Clock nem a Google Inc. tulajdonában van, nem rendelkezik engedéllyel és nem leányvállalata.

Latest reviews

  • (2023-10-06) PawsNClaws: I've been using this for a while and I really like it. Has just what I need to track my time working for clients. I just copy and past my tasks, date and time into an invoice and I'm good to go. Not a bloated extension and requires no sign ups which is a huge plus. Keep up the good work :)
  • (2022-09-21) Matt Levey: Does what I ask of it and is simple to edit the time if necessary. A great extension.
  • (2022-06-21) VCJ Team Administrator: Great for daily works hours - easy reporting for payroll
  • (2021-10-08) Marvin Harrell: Just starting my new business and this works great to keep track of individual clients and tasks. The reports function truly makes getting the info for billing a dream.
  • (2021-07-16) Unix Commerce: Just what I needed
  • (2021-05-14) Wladislaw Bender: Einfach und simpel, um die eigene Zeit zu tracken. Ich nutze es um meine Arbeitszeit zu tracken. Die Erweiterung bietet sogar eine Auswertung der gesamten getrackten Zeit, diese kann man sich ggf. exportieren.

Statistics

Installs
2,306 history
Category
Rating
4.9333 (15 votes)
Last update / version
2023-10-31 / 3.0.0
Listing languages

Links