extension ExtPose

Privatkopiera

Description from extension meta

Ladda ned från play-tjänster. Kräver ffmpeg.

Image from store Privatkopiera
Description from store Tillägget tar reda på vilka addresser du kan använda för att ladda ned videoklipp från play-tjänster. Du kör sedan ett kommando i en terminal för att starta själva nedladdningen. Det krävs att du installerar FFmpeg. Se hemsidan för mer information: https://stefansundin.github.io/privatkopiera/ Har du hittat en bug? Har en hemsida slutat fungera? Rapportera det på GitHub. https://github.com/stefansundin/privatkopiera/issues Tjänster som stöds: - svtplay.se (även direktsändningar) - svt.se - oppetarkiv.se - sverigesradio.se - urplay.se - tv4.se - tv4play.se (ej premium eller direktsändningar då det är krypterat) - tv.nrk.no och radio.nrk.no Tillägget är öppen källkod.

Latest reviews

 • (2020-09-06) NinaHMB: Jag trodde att det här skulle vara den verkliga räddaren i nöden när youtube-dlg mitt i allt slutade funka. Enda minuset var att det nog för normalanvändaren är en smula knepigt att förstå vad det är man förväntas göra för att kunna använda tillägget. Låt mig därför försöka sammanfatta det på "renare svenska" för alla som inte är datanördar ;) Ladda först hem ffmpeg-filen du behöver genom att på Privatkopieras sida klicka på länken "Installera FFmpeg". Om du sedan gör som jag, så klickar du på länken till zip-filen "ffmpeg-4.2.2-win64-static.zip" och laddar hem den. Packa upp zippen och leta upp ffmpeg-filen, som finns i mappen som heter "bin". Jag kör på en gammal Win 7 Pro-dator och därför flyttade jag därefter ffmpeg-filen till det bibliotek jag vill använda som mottagarbibliotek för filmer jag laddar ner, dvs inte i själva Windowsbiblioteket. Gå sen till webbsidan där filmen du vill ladda ner finns. Aktivera tillägget Piratkopiera och vänta på att det läser in kommandoraden du behöver, klicka sen på "Kopiera kommando". Starta kommandotolken på din dator (klicka på Windows startsymbol och skriv in "cmd" i sökrutan). Klistra in kommandot du har kopierat (och se till att ffmpeg-filen finns i samma bibliotek!) och tryck på Enter. Filmen sparas i biblioteket som du använt för att ge kommandot i. Eh... tja... Hoppas det blev *lite* klarare för den som inte riktigt hajat. Skulle det dessutom ha resulterat i en film som går att se på hade det varit toppen. Nedladdningen av ett 45-minutersavsnitt av en serie tog eeevighetslång tid, men den sebara filen blev <100 Mb stor och bara några minuter lång. Något funkar helt klart inte som det borde.
 • (2020-08-24) Linda Larsson: Jättebra tillägg, har använt det i många år, uppskattar det som 17, tack för att du skapat det och ser till att det funkar! Har bara ett problem just nu, kan inte ladda ner från svt play just nu, tv4 funkar bra, är det bara jag som har det problemet eller? Tacksam för svar och hjälp.
 • (2020-01-25) Johan Andersson: Instruktionerna för att installera FFmpeg är väldigt otydliga om man inte är datornörd: "Klistra in kommandot i en terminal" (terminal?) "Du kan antingen lägga ffmpeg filen i samma mapp som du exekverar kommandot ifrån, eller lägga filen i din PATH" (vilken mapp? exekverar? PATH?) Skriv på svenska istället.
 • (2020-01-23) Lennart Sandberg: Kanon. Enkelt och smärtfritt.
 • (2020-01-04) Bengt Wass: Bra instruktioner för att få ner allt till mac och sedan gick programmet snabbt att ladda ner till datorn
 • (2019-10-07) Anders Norrback Bornholm: So many tears have been saved. If they won't sell you episodes of Labyrint you can at least save them for later.
 • (2019-08-26) Emil Rapp: Extremt smidigt och snabbt, ladda bara ner ffmpeg och kör kommandot från detta så går det på ett kick.
 • (2019-08-18) Tanya Afendik: Kollapsade min dator vid första försök att använda tillägget! Startsektorn på disken var förstörd
 • (2019-08-15) Andreas Engström: Fungerar finfint, åtminstone för SVT Play som är det jag är mest intresserad av... :-)
 • (2019-04-24) Gustaf Hedlund: Fint jobbat!
 • (2019-03-21) Mårten Woxberg: Fungerar tyvärr inte längre
 • (2019-01-27) Joakim Leufstedt: Just works, great!
 • (2018-12-05) hedgehogman: Halloj!! Detta verkar toppen, men jag har stött på svårighet. Finns någon vänlig själ som kan länka eller snabbt förklara hur jag får ned videon jag vill ladda hem? Måste jag skriva in det manuellt någonstans i CMD? Ny på detta! Tack allihop
 • (2018-09-02) Stefan: Toppen. Tack.
 • (2018-08-06) Johan Gustavsson: This works ok, apart from tv4play.se, where no subtitles is downloaded...
 • (2018-08-04) Daniel Pettersson: Enkel att använda och bra resultat. Enda minuset är att man måste installera ffmpeg manuellt.
 • (2018-06-20) Joel Bergmark: Simple, excellent and finally we don't need to watch that stupid rasist Pippi (offline) anymore :)
 • (2018-06-12) Patrik Storm: Fungerar inte med TV4 efter senaste uppdateringen och går inte att få tillbaks den gamla versionen...
 • (2018-02-28) Semme: Äntligen, tusen tack för detta och bra förklaring. Fint jobbat och en donation var på sin plats. You are awesome, and you better know it! :)
 • (2018-01-18) Lars-Gösta Liljedahl: Toppen!!! Har funkat perfekt!
 • (2018-01-17) Mats Andersson: Enkel när man väl läst anvisningen (ffmpeg till /windows)! Läs själv på https://stefansundin.github.io/privatkopiera/
 • (2018-01-08) matte Green: Jag älskar det här tillägget. Mitt enda problem var att förstå hur jag skulle hantera ffmpeg men all information JAG behövde finns på https://stefansundin.github.io/privatkopiera/ . I mitt fall, som kör Windows, hittate jag reda på filen ffmpeg.exe och la bara den i foldern jag kopierar ner till. Efter det funkar allt som en dans
 • (2017-11-23) Fredric QJ Blåholtz: Äntligen SVTPlay-program i full kvalité (det blir inte det streamat). Inte lika smidig som Pirateplayer men ändå enkel. ffmpeg var enkelt att kopiera från Pirateplayer till system32-mappen (i Windows XP, eller var man har sina lätt nåbara exekverbara filer). Saknar möjligheten att skriva i en default-mapp så man slipper knappa in den manuellt om man sparar olika program på olika ställen.
 • (2017-10-29) WODELAR: var lite strul med ffmpeg först, men nu fungerar det jättebra
 • (2017-06-28) Kanon! Har letat efter liknande sen Pirateplayer slutade funka mot SVT Play, Scriptade lite och drog hem alla fyra säsongerna av Skam på en timme ungefär.

Latest issues

 • (2020-08-26, v:0.2.1) Aston Blomqvist: SVT Play funkar inte längre?
  Får inte längre upp strömmar på SVT Play. Öppet arkiv funkar däremot. Någon mer med samma problem?
 • (2020-07-15, v:0.2.0) Fredric QJ Blåholtz: Installera tillägg
  Hej, fantastiskt bra tillägg. Jag har haft det installerat tidigare och efter en ominstallation skulle jag peta tillbaks det men jag lyckas inte ladda ner "Failed - No file". Går det att installera tillägget lokalt?
 • (2020-04-08, v:0.1.13) Lizette Svensson: SVT Barn funkar inte
  Hejsan. Det är så här att jag ville ladda ner ett avsnitt från ett program på SVT barn (https://www.svt.se/barnkanalen/), men det funkar inte. När man klickar på kassett-ikonen för tillägget finns det inget kommando som man kan kopiera, och utan något kommando så kommer man ju inte så långt... Jag har redan provat att uppdatera sidan flera gånger och jag har provat med olika program och avsnitt, men fortfarande utan framgång. Det verkar bara vara SVT barn som inte fungerar, på SVT play (https://www.svtplay.se/) kommer det upp ett kommando, så där kan man fortfarande ladda ner program. Jag är inte helt säker, men jag antar att det har uppkommit något fel för tillägget på SVT barn hemsidan. Skulle ni kunna åtgärda det här problemet så vore det jättebra och jag vore väldigt tacksam. Mvh
 • (2019-11-18, v:0.1.12) Mårten Woxberg: Plocka namnet från sidan?
  Vore trevligt om TV-serier faktiskt hade avsnittsnumret i namnet från början så att jag slipper lägga till S01E12 själv typ.
 • (2019-10-30, v:0.1.12) Berndt Ring: Så mycket bättre, del 2
  Kan inte ladda ner Så mycket bättre, del 2 Får nåt i rutan Ström som heter dash? Del 1 funkar bra. https://www.tv4play.se/program/s%C3%A5-mycket-b%C3%A4ttre/11979041
 • (2019-09-30, v:0.1.12) Adam Palmqvist: Instalera ffmpeg
  Hej! Jag lyckas inte få till det med installationen av ffmpeg. Vad menas med att exe-filen kan vara i mappen som kommandot exekverar till? Vilken är min PATH? Behöver jag göra en lyckad installation av ffmpegfilen innan kommandot körs?
 • (2019-09-11, v:0.1.12) Johan Roll: Youtube?
  Hej. Det funkar jättefint för mig med SvtPlay. Tack för det! Men hur är det med Youtube? Kan du fixa det också? Johan
 • (2019-08-06, v:0.1.12) Håkan Widar: Undertexter
  Hej! Jag laddar ner från tv4play via firefox. Men går det att få med undertexterna på något sätt. De syns ju när man kollar program online, men de är inte med när jag hämtat hem programmet. För övrigt är ditt program excellent bra fungerande och väldigt användbart. Tack för ditt arbete med detta.
 • (2019-06-15, v:0.1.12) Daniel Bengtsson: cmd.exe
  Hej! Det verkar gå bra att kopiera kommandot från Chrome. När jag sedan klistrar in det i cmd.exe och trycker på return så fungerar det inte. Det står något om att ffmpeg inte fungerar i cmd.exe.
 • (2019-04-24, v:0.1.12) Lizette Svensson: Är detta lagligt eller olagligt?
  Hej. Jag undrar om det här är lagligt eller olagligt. Alltså att privatkopiera från svt play på det här sättet? Genom att använda tillägget "privatkopiera" och "ffmpeg". Och är appen laglig? Jag vill ladda ner program från SVT, men inte på något olagligt sätt. Så snälla hjälp mig. Vore väldigt tacksam om man kan få lite hjälp med den här frågan. Mvh.
 • (2019-03-22, v:0.1.10) morgan gustavsson: var hittar jag terminalen och öppnar den?
  jag har uppdaterat till senaste versionen och den funkar och tagit hem ffmpeg,hur hittar jag terminalen?eller var tar jag hem den en som funkar,sedan behöver väl man en destination,var filen ska laddas till.från en nybörjare på det här.Har använt youtube-dl.pytk innan fungerade klockrent tills nu.Hälsningar från en glad skit.
 • (2019-03-21, v:0.1.9) Leif Svensson: Funkar inte sedan igår 20/3
  "API svarar med 400"
 • (2019-03-21, v:0.1.9) Nedladdning på svt-play. SvtPlay API error 400
  Nedladdning på svt-play funkar inte längre. felkod {"message":"Error when accessing clip endpoint from video API","status":400} Är det bara ett temporärt fel? Öppet arkiv funkar att tanka från

Statistics

Installs
11,260 history
Category
Fun
Rating
4.5 (53 votes)
Last update / version
2020-10-12 / 0.2.4
Listing languages
sv

Links