extension ExtPose

DeProstificator

CRX id

hkefobmfclbogddmhpefegpibiclgigp-

Description from extension meta

Inlocuieste titlurile pompoase din articolele facute doar ca sa atraga click-uri, cu altele mult mai reale.

Image from store DeProstificator
Description from store Nu știu cum sunteți voi, dar eu sunt sătul de unele titluri înșelătoare care din când în când îmi mai apar prin feed sau navigând pe internet. Iar dacă tot nu pot sa scap de ele, măcar să mă distrez puţin pe seama lor. Aşa că am creeat această mică extensie care schimbă acele titluri în altele mult mai haioase și mai reale. Extensia este la început de drum, așa ca e posibil ca unele titluri sa nu sune cum trebuie sau chiar sa arate oribil, însa distracția ar trebui sa fie garantata. Mulțumiri celor care au creat extensia Cloud to Butt, de unde mi-am găsit și eu inspirația.

Latest reviews

  • (2014-05-08) Waylander huehue: Ce face aceasta aplicatie? Incetineste foarte urat Google Chrome asta face in primul rand, pe langa faptul ca inlocuieste unele titluri din stiri, cam sa zicem la fiecare 5-6 stiri, un titlu are Most likely, but maybe not, timp de vreo 5-6 randuri.
  • (2014-05-07) Liviu Boitan: Simpatic, sper sa mearga peste tot pe unde ajung :). Bafta!

Latest issues

  • (2014-05-08, v:0.0.7) Waylander huehue: Probleme
    Slow fkin down la Chrome, care te face sa te gandesti daca nu cumva ti-ai virusat calculatorul. Titlurile din Presa apar ceva de genul : most likely, but maybe not - 5 - 6 randuri cel PUTIN la titlul paginii de stiri. Thank god ca l-am dezinstalat.
  • (2014-05-06, v:0.0.7) Ionut Tudor: Feedback
    Salut! În primul rând țin să te felicit pentru idee! Bravo! 2 idei : 1. Lista de expresii să fie de tip wiki, editabilă de toată lumea (sau măcar de un set de utilizatori aleși). Sau măcar să putem să facem submit la expresiile ce trebuie înlocuite. 2. Titlurile modificate ar trebui highlighted cumva, să se vadă unde fu impostura! :) La mouse-over să se afișeze titlul "original" mincinos. Cam astea ar fi. O zi frumoasă.

Statistics

Installs
Category
Rating
3.3 (3 votes)
Last update / version
2014-04-18 / 0.0.7
Listing languages
ro

Links