extension ExtPose

GRome Top News

CRX id

fhikmopkllaljcfjimobcmemfgjmkike-

Description from extension meta

Top news from GRID.MK web site.

Image from store GRome Top News
Description from store GRome Top News претставува додаток за Google Chrome кој ги прикажува топ вестите во моментот од сајтот GRID.MK, еден од водечките сајтови во Македонија. Додатокот ви нуди можност бргу да ги погледнете вестите и да дојдете до најбитните информации без да го отворате сајтот и да пребарувате низ него. Вестите се групирани во три категории: вести, забава и спорт. Дополнително се прикажуваат и најактуелните вести на Facebook. За првпат во Македонија правиме Facebook анализа на вестите, која ни овозможува да ги одредиме најпопуларните и најактуелните вести на ова социјална мрежа. За било каква забелешка пишете ни на [email protected]

Statistics

Installs
Category
Rating
5.0 (2 votes)
Last update / version
2013-07-08 / 1.3
Listing languages
en-US

Links