extension ExtPose

Funda Extend

Description from extension meta

Verbeterd Funda.nl op een aantal manieren, zoals het verwijderen van reclame, en het tonen van de gemiddelde prijs per m².

Image from store Funda Extend
Description from store Deze Chrome extension is geschreven om Funda gebruiksvriendelijker en overzichtelijker te maken. Op het moment zijn de mogelijke aanpassingen mogelijk. Deze staan standaard aan, en kunnen via het optie menu uit of aan worden gezet. - Verwijdert "Uitgelicht" woningen - Verwijdert "soortgelijke" woningen - Verwijdert advertenties uit de lijst van resultaten - Toont voor zowel huur en koopwoningen de gemiddelde prijs per m² voor woon en perceeloppervlakte - Opvragen WOZ waarde (op individuele pagina's onder "Kadastrale gegevens"). Todo: - Sorteren op m² in resultaten. Suggesties, opmerkingen of vragen? Laat me weten.

Latest reviews

  • (2019-08-06) Ruud van de Beeten: Simpel maar daardoor krachtig. Sorteren van resultaten op basis van m2 prijs zou de extentie helemaal afmaken.

Latest issues

  • (2019-06-02, v:0.1.9) Sten van Duijn: Sorteren op prijs per m2
    Handige app, mooie toevoeging zou een optie zijn om te kunnen sorteren op prijs per m2. Geen idee of dat technisch haalbaar is, maar zou handig zijn!

Statistics

Installs
92
Category
Rating
4.5 (2 votes)
Last update / version
2019-07-04 / 0.1.10
Listing languages
nl

Links