extension ExtPose

Smart Lectio (delisted)

CRX id

fbhbicoecgiaoajadjmeagpjkahjfbmp-

Description from extension meta

Med den nye Smart Lectio extension er du altid klar til gymnasiet udfordringer!

Image from store Smart Lectio
Description from store Smart Lectio er nu blevet endnu hurtigere end den forhenværende version, men samtidig spækket op med flere funktioner. Hvad kan Smart Lectio for mig? - Logge dig automatisk ind, uden at tænke på brugernavne og adgangskoder - Automatisk videresendelse - Mulighed for tilpassede temaer (stadig i beta) - Tilpasset baggrund og accentfarver - Skjule spørgeskemaer - Skjule opgave og elevnotater på opgavevisningen - Søge efter opgaver på opgavevisningen - Skjule din afleverede opgaver - Beregne vægtet gennemsnit udfra dine standpunkt-, års- og eksamenskarakterer - Automatisk lave tekstlinks om til hyperlinks Hvad kommer der efterhånden i Smart Lectio? - Dark Mode - Flere temaer og mere fleksibilitet - Anti-stress funktioner såsom skjul karakterer og skjul fravær Smart Lectio er en udvidelse, der ikke på nogen måde er lavet i samarbejde eller associeret med MaCom A/S. Lectio er et registreret varemærke tilhørende MaCom A/S.

Latest reviews

  • (2019-11-21) Oliver Badstue: Virkelig hæsligt design. Bruger det kun for at få en personlig baggrund.
  • (2018-12-31) Kasper Sørensen: virkelig grimt design
  • (2018-10-11) Toke Raabjerg: Skrækkeligt layout, med få funktioner.
  • (2018-05-02) Daniel Kronborg: Det virker perfekt og er til dels hurtigere end Lectio Enhancer! Alle nødvendige funktioner er tilføjet og jeg ser frem til nye opdateringer, muligvis med Snake!
  • (2018-05-01) Christian Dahl Andersen: Da jeg første downloade smart lectio, vidste jeg ikke hvad jeg skulle regne med. Men jeg kan mærke at ejeren virkelig ved hvor hårdt det kan være at bruge lectio til tider. Programmet har taget de bedste funktioner fra Lectio Enhancer, og tilføjet nye nyttige funktioner, som gør brugeroplevelsen mere behagelig.
  • (2018-05-01) Astrid Bek: Har gode funktioner men udvikleren er socialist
  • (2018-05-01) Ashvikan Sivabalaa: Den er bedre og hurtiger end Lectio Enhancer ser mig frem til det

Latest issues

  • (2019-12-05, v:2.0.3) Oliver Badstue: Hjælp - hvorfor har du fjernet temaer?
    For det første r det nu belevet mega svært at finde indstillingerne for SL, nu hvor LS knappen ved søgebaren i chrome ikke omdirigerer til SL indstillinger. For det andet er det virkelig trist at brugertilpassede baggrunde er blevet fjernet... det var stort set den eneste årsag til jeg brugte SL...

Statistics

Installs
128 history
Category
Rating
2.75 (8 votes)
Last update / version
2020-02-20 / 2.0.5
Listing languages
da

Links