extension ExtPose

uniFLOW Online

CRX id

adcindpgdanlcelmahioohmmifjeckng-

Description from extension meta

A sikeres bejelentkezést követően nyomtathat a Chrome-ból az uniFLOW Online-ba.

Image from store uniFLOW Online
Description from store uniFLOW Online Chrome-bővítmény – nyomtatás Chrome-eszközzel bárhonnan A Chrome-bővítmény telepítése után a uniFLOW Online felhasználói Chrome-eszközeikről közvetlenül nyomtathatnak a felhőbe, így bárhol évezhetik a biztonságos nyomtatási környezet minden előnyét. A Chrome-eszközökről végrehajtott minden nyomtatás megjelenik a uniFLOW Online által biztosított nyomtatási jelentésekben, így a rendszergazdák egyszerűen nyomon követhetik és értékelhetik a nyomtatási költségeket. A Google Chrome OS™ és a uniFLOW Online nagyszerű párost alkotnak az oktatási szektorban, ahol széles körben elterjedt a Chrome-eszközök használata. Modern felhőplatformként a uniFLOW Online napjaink felhőnyomtatással és beolvasással kapcsolatos üzleti igényeinek teljes vertikumára megoldást kínál. • A diákok és az alkalmazottak egyre rugalmasabbak a tanulási szokásokat és a munkafolyamatokat illetően. Ezzel a bővítménnyel a felhasználók a Chrome-eszközről bárhonnan közvetlenül nyomtathatnak, függetlenül attól, hogy épp a kampuszon vannak vagy máshol dolgoznak. • Minden nyomtatási munka a felhasználó személyes nyomtatási várólistáján marad a uniFLOW Online-ban mindaddig, amíg a felhasználó nem hitelesít egy nyomtatót és el nem indítja a nyomtatást. • A nyomtatási munkák eszközről eszközre követik a felhasználókat, akik így a közelükben található bármelyik nyomtatón elindíthatják a nyomtatást. • A felhasználók a nyomtatás előtt módosíthatják a befejezési opciókat is. • A uniFLOW Online segítségével a rendszergazdák követhetik a szervezet nyomtatási költségeit, valamint költségeket rendelhetnek az egyes felhasználókhoz, eszközökhöz és részlegekhez. Különböző jelentések is létrehozhatók és exportálhatók. Ugyanakkor a uniFLOW Online leegyszerűsíti az alapvető folyamatokat a felhasználók és rendszergazdák számára, és mindig fenntartja a legmagasabb szintű biztonságot. Integrálás más Google-megoldásokkal A uniFLOW Online a felhőalapú fájltároló rendszerként működő Google Drive™-val is integrálható, további rugalmasságot biztosítva a felhasználóknak a nyomtatott és beolvasott dokumentumok kezelése területén. Nyomtatás a Google Drive™-ból A uniFLOW Online segítségével a felhasználók az összekapcsolt eszközökről közvetlenül a Google Drive™-ba nyomtathatják a felhőben tárolt dokumentumokat. A mappák böngészése és a befejezési opciók nyomtatón való módosításának lehetősége szintén elérhető. A dokumentumok a közvetlen kinyomtatás mellett a későbbi nyomtatáshoz személyes nyomtatási sorba is menthetők. Beolvasás a Google Drive™-ba A uniFLOW Online segítségével a felhasználók közvetlenül a Google Drive™-ba olvashatnak be dokumentumokat. A uniFLOW Online beolvasási profiljaival a beolvasás a Google Drive™-ba egyszerűen beállítható. Az alkalmazottak a dokumentumok beolvasása mellett fájlneveket és metaadatokat is megadhatnak, és a dokumentumokat a későbbi megtekintéshez a preferált, előre meghatározott vagy korábban kiválasztott mappába menthetik.

Latest reviews

  • (2023-10-17) Nicholas Daniel: it keeps disappearing which stops me from printing.
  • (2022-09-20) ThoSt: Works as it should, makes printing from Chrome a breeze.
  • (2022-07-07) Nicholas Hornick: This extension disconnects seemingly randomly. I have to log back in to start printing again. Not sure what causes this issue but it affects multiple users in my organization.
  • (2020-10-29) Rob Lettau: Easy to configure, works seamlessly.
  • (2020-09-24) Jean Béraud: Hyper cool cette extension pour imprimer directement depuis Chrome vers uniFLOW Online

Latest issues

  • (2022-07-07, v:1.0.10) Nicholas Hornick: uniflow disconnection
    This extension disconnects seemingly randomly. I have to log back in to start printing again. Not sure what causes this issue but it affects multiple users in my organization.

Statistics

Installs
200,000 history
Category
Rating
3.6154 (13 votes)
Last update / version
2024-05-22 / 1.0.17
Listing languages

Links