extension ExtPose

uniFLOW Online

CRX id

adcindpgdanlcelmahioohmmifjeckng-

Description from extension meta

Van Chrome naar uniFLOW Online afdrukken na voltooiing van aanmeldproces.

Image from store uniFLOW Online
Description from store uniFLOW Online Chrome-extensie – overal printen met een Chrome-apparaat Door de Chrome-extensie voor uniFLOW Online te installeren, kunnen gebruikers rechtstreeks vanaf hun Chrome-apparaten naar de cloud afdrukken en op elke locatie profiteren van alle voordelen van een beveiligde printomgeving. Alle afdrukopdrachten van Chrome-apparaten worden vermeld in de afdrukrapporten van uniFLOW Online, zodat beheerders de afdrukkosten gemakkelijk kunnen bijhouden en evalueren. Google Chrome OS™ en uniFLOW Online vormen een sterke combinatie in het onderwijs, waar veel gebruik wordt gemaakt van Chrome-apparaten. Als modern cloudplatform haakt uniFLOW Online in op alle actuele zakelijke behoeften op het gebied van afdrukken en scannen via de cloud. • Studenten en werknemers worden steeds flexibeler in hun leergewoonten en werkprocessen. Met deze extensie kunnen gebruikers overal afdrukken via hun Chrome-apparaat, of ze zich nu op de campus bevinden of ergens anders werken. • Alle afdrukopdrachten blijven in de persoonlijke beveiligde afdrukwachtrij van de gebruiker in uniFLOW Online totdat deze zich identificeert op een printer en ze vrijgeeft. • Afdrukopdrachten volgen gebruikers van printer naar printer en kunnen op elke printer op hun locatie worden vrijgegeven. • Ook kunnen gebruikers afwerkingsopties direct op de printer wijzigen alvorens af te drukken. • Met uniFLOW Online kunnen beheerders de afdrukkosten van hun organisatie bijhouden. Hierdoor kunnen de kosten aan individuele gebruikers, printers en afdelingen worden toegerekend. Er kunnen verschillende rapporten worden gemaakt en geëxporteerd. Aan de andere kant vereenvoudigt uniFLOW Online de essentiële processen voor gebruikers en beheerders, terwijl te allen tijde het hoogste beveiligingsniveau gehandhaafd blijft. Integreren met andere Google-oplossingen uniFLOW Online kan ook als cloudgebaseerd bestandshosting-systeem met Google Drive™ worden geïntegreerd, wat gebruikers extra flexibiliteit biedt bij het afhandelen van hun afgedrukte en gescande documenten. Afdrukken vanuit Google Drive™ Met uniFLOW Online kunnen gebruikers hun in de cloud opgeslagen documenten rechtstreeks van verbonden printers naar Google Drive™ afdrukken. Er is functionaliteit om mappen te zoeken en een optie om afwerkingsopties op de printer te wijzigen. Documenten kunnen direct worden afgedrukt of in de persoonlijke afdrukwachtrij worden opgeslagen en later worden geprint. Scannen naar Google Drive™ Met uniFLOW Online kunnen gebruikers documenten rechtstreeks naar Google Drive™ scannen. uniFLOW Online-scanprofielen maken het gemakkelijk om instellingen op te geven voor scannen naar Google Drive™. Werknemers kunnen documenten scannen, een bestandsnaam en metagegevens-toevoegen en de documenten ten slotte opslaan in de gewenste map of in een vooraf of eerder geselecteerde map voor inzage op een later tijdstip.

Latest reviews

  • (2023-10-17) Nicholas Daniel: it keeps disappearing which stops me from printing.
  • (2022-09-20) ThoSt: Works as it should, makes printing from Chrome a breeze.
  • (2022-07-07) Nicholas Hornick: This extension disconnects seemingly randomly. I have to log back in to start printing again. Not sure what causes this issue but it affects multiple users in my organization.
  • (2020-10-29) Rob Lettau: Easy to configure, works seamlessly.
  • (2020-09-24) Jean Béraud: Hyper cool cette extension pour imprimer directement depuis Chrome vers uniFLOW Online

Latest issues

  • (2022-07-07, v:1.0.10) Nicholas Hornick: uniflow disconnection
    This extension disconnects seemingly randomly. I have to log back in to start printing again. Not sure what causes this issue but it affects multiple users in my organization.

Statistics

Installs
200,000 history
Category
Rating
3.6154 (13 votes)
Last update / version
2024-05-22 / 1.0.17
Listing languages

Links