extension ExtPose

Photoshop - Canvas

CRX id

doiiaejbgndnnnomcdhefcbfnbbjfbib-

Description from extension meta

Create stunning drawings with the Paint extension! This intuitive drawing tool enables you to effortlessly Illustrate on-screen and…

Image from store Photoshop - Canvas
Description from store Napravite zabavne crteže ili ostavite neke skice na web stranicama - Paint Online olakšava oslobađanje vaše kreativnosti i oživljavanje vaših ideja. Klasični program Paint dobio je ažurirani izgled i nekoliko novih alata. Također, sada je moguće dodavati tekst, crtati različite oblike, linije i strelice na web stranice uživo u stvarnom vremenu i napraviti snimku zaslona za dijeljenje sa svojim prijateljima! Paint Online ima jednostavan dizajn lak za korištenje. Nije zbunjujuća, au aplikaciji se koriste lako prepoznatljive ikone, što svima olakšava korištenje. Extension paint online je lagana i besplatna aplikacija koja se može koristiti u obrazovne svrhe i upoznati bilo koga s crtanjem izravno iz vašeg preglednika. Osim toga, može vježbati abecedu, brojeve i slike tijekom obrazovanja. Crtajte na bilo kojoj web stranici, dodajte tekst, dodajte linije i označite! Pomoću alata Paint možete koristiti miš ili dodirni zaslon za crtanje na webu ili PDF-ovima i spremanje na svoje računalo. Slikajte, crtajte i označavajte bilo koju web stranicu ili web mjesto. To je samo zabavno proširenje i možete se nasmijati pomoću ovog proširenja stvaranjem smiješnih lica itd. na web stranicama. Prednosti proširenja Paint su: Alat za odabir boja - odaberite web-stranicu u boji koju ćete koristiti u boji. Prečaci - stvorite brze prečace za opciju koju najčešće koristite. Automatsko spremanje - za svaku web stranicu za crtanje. Screenshot maker - omogućuje spremanje rezultata u PNG ili JPG Alat za izrezivanje - uhvatite samo određeni dio slike koji vam je potreban. Paint je savršena aplikacija za one koji vole umjetnost ručnog slikanja.

Latest reviews

  • (2023-06-27) hard pls: how to use it
  • (2023-04-18) Elias: This Extension Is amazing, useful to not forget numbers for school. One Suggestion, add a move and scale tool.
  • (2023-03-02) Ruhallah Masumi: V.good
  • (2023-02-13) Chesca Vine: LOL IT CANT WORK ABAHAHAHHSHSAKDJHASLKDHASLHDDASJKASLJSJJAJAJAJJAJAJA

Statistics

Installs
309,253 history
Category
Rating
4.6084 (263 votes)
Last update / version
2023-08-18 / 1.8
Listing languages

Links