extension ExtPose

Screen Capture - Drawing Tool

CRX id

doiiaejbgndnnnomcdhefcbfnbbjfbib-

Description from extension meta

Create stunning illustrations with the paint extension. This drawing tool makes it easy to draw on-screen and capture the results…

Image from store Screen Capture - Drawing Tool
Description from store Készítsen szórakoztató rajzokat, vagy hagyjon vázlatokat a weboldalakon – a Paint Online segítségével könnyedén szabadjára engedheti kreativitását, és életre keltheti ötleteit. A klasszikus Paint program frissített megjelenést és számos új eszközt kapott. Ezen kívül most már lehetőség van élő weboldalakra valós időben szöveget hozzáadni, különböző alakzatokat, vonalakat és nyilakat rajzolni, és képernyőképet is készíteni, amelyet megoszthat barátaival! A Paint Online egyszerű és könnyen használható kialakítású. Nem zavaró, és az alkalmazásban könnyen felismerhető ikonok találhatók, így mindenki számára könnyen használható. Az Extension paint online egy kis súlyú és egy ingyenes alkalmazás, amely oktatási célokra használható, és bárkit megismerhet a böngészőből való rajzolással. Emellett gyakorolhatja az ábécét, a számokat, a festményeket nevelés közben. Rajzoljon bármilyen webhelyen, adjon hozzá szöveget, adjon hozzá vonalakat és emelje ki! A Paint eszközzel egérrel vagy érintőképernyővel rajzolhat az interneten vagy PDF-fájlokban, és elmentheti azokat a számítógépére. Fessen, rajzoljon és jelöljön meg bármilyen weboldalon vagy webhelyen. Ez csak egy szórakoztató bővítmény, és a bővítmény használatával nevethet, ha vicces arcokat stb. készít a weboldalakon. A Paint kiterjesztés plusz pontjai a következők: Színválasztó – válasszon egy színes weboldalt a festékhez. Gyorsbillentyűk – hozzon létre gyors gyorsbillentyűket a leggyakrabban használt opcióhoz. Automatikus mentés – minden egyes webfestő oldalhoz. Képernyőkép készítő – lehetővé teszi az eredmények mentését PNG vagy JPG formátumban Vágóeszköz – a képnek csak egy bizonyos részét fogja meg, amire szüksége van. A Paint tökéletes alkalmazás azok számára, akik szeretik a kézi festés művészetét.

Latest reviews

  • (2023-06-27) hard pls: how to use it
  • (2023-04-18) Elias: This Extension Is amazing, useful to not forget numbers for school. One Suggestion, add a move and scale tool.
  • (2023-03-02) Ruhallah Masumi: V.good
  • (2023-02-13) Chesca Vine: LOL IT CANT WORK ABAHAHAHHSHSAKDJHASLKDHASLHDDASJKASLJSJJAJAJAJJAJAJA

Statistics

Installs
309,253 history
Category
Rating
4.5962 (265 votes)
Last update / version
2023-08-18 / 1.8
Listing languages

Links