extension ExtPose

Àlbum

CRX id

obknigmaekkacdkckfeegcfiefdaeked-

Description from extension meta

Construeix una llista amb les imatges existents a la pàgina actual i l'exporta a format de text, mosaic o carrusel.

Image from store Àlbum
Description from store Aquesta extensió detecta les imatges existents a la pàgina actual i les mostra en una llista que es pot exportar a tres formats diferents: - Una relació de les adreces de les imatges (URL). - Un fragment de codi HTML amb etiquetes de tipus "img" que formaran un mosaic d'imatges. Els enllaços associats a les imatges, si n'hi ha, també es poden exportar. - Un fragment de codi HTML que genera un carrusel de Galleria.io (http://galleria.io) En tots els casos les dades es copien al porta-retalls i es poden inserir dins de qualsevol editor prement [Ctrl+V]. Els mosaics i carrusels es poden inserir a documents, entrades de blogs, entorns virtuals d'aprenentatge o qualsevol altra aplicació que utilitzi contingut HTML. Abans d'enganxar el codi en un editor de text enriquit, assegureu-vos que estigui en mode "text pla" (usualment representat per un botó amb els símbols "<>" o "html"). Aquest és un projecte de programari lliure. Podeu contribuir a millorar-lo informant d'errors, aportant traduccions a altres idiomes o enviant propostes de codi a https://github.com/projectestac/album. Gràcies per avançat! Cal agrair especialment l'excel·lent treball fet per Galleria.io (http://galleria.io), el motor de codi obert sobre el qual funciona el carrusel d'imatges. A més del tema visual bàsic utilitzat per "Àlbum", que és gratuït, Galleria.io ofereix a bon preu altres temes amb funcionalitats addicionals i dissenys atractius. Tingueu en compte que "Àlbum" no fa cap còpia de les imatges ni de cap altre tipus de fitxers: només gestiona adreces URL que apunten a recursos remots. Els problemes amb la visualització dels continguts (càrrega lenta, fitxer no trobat...) acostumen a ser deguts a incidències en l'origen de les imatges.

Latest reviews

 • (2020-11-20) Zi Xi: Really nice!
 • (2018-06-29) Tekken Force: useful stuff
 • (2017-02-12) Alfredo Rodriguez: quiero mis photos
 • (2016-12-08) umarulfarooque manna: good
 • (2016-05-06) Pau Saura: Una gran eina que soluciona el problema d'inserir carrusels de diapositives amb fotografies penjades a Google Fotos.

Latest issues

 • (2021-09-10, v:1.1.0) Michaelangelo Armstead: What about saving distinctive or unique identified folders in album of collage p-n-p or extended .gif file that are set for project accural (aquistion) [email protected]
  What about saving distinctive or unique identified folders in album of collage p-n-p or extended .gif file that are set for project accural (aquisition) What product can be sync to Google Photo Gallery 2021 of near mentioing or trailer to your offer. [email protected]
 • (2018-02-05, v:1.0.11) karol burillo: No detecta fotos
  Bon dia, Des de l'escola fem servir l'extensió àlbum per afegir fotos a la web, però des de fa uns dies a l'obrir l'extensió no detecta cap fotografia. Hem provat de obrir altres àlbums que tenim i tampoc els detecta. Gràcies!!
 • (2017-10-10, v:1.0.7) Massa fotos
  Vull passar un àlbum de fotos de la galeria al web de l'escola i no es limita a triar les fotos de l'àlbum en concret, n'agafa de més llocs.
 • (2017-03-21, v:1.0.7) Comtestauleta5 5: Problema de visualizacion
  En la escuela trabajamos con los blogs de xtec. Utilizamos esta extensión para publicar carruseles de fotos y ultimamente no se visualizan. Se ve el codigo embed en negro.
 • (2016-11-25, v:1.0.7) Bea M.: Fotos escanejades
  Hola. En primer lloc agrair que hagiu desenvolupat aquest complement. La qüestió que m'agradaria plantejar és com esborrar les fotos que ja han estat escanejades. Cada vegada que vull crear una nova galeria o mosaic, les fotos que ja s'havien incorporat segueixen a la llista i no trobo la manera d'esborrar-les. Existeix aquesta possibilitat? Gràcies per endavant

Statistics

Installs
3,000 history
Category
Rating
4.8 (14 votes)
Last update / version
2021-01-10 / 1.1.0
Listing languages
ca es en

Links