extension ExtPose

Konversi Aksara Sunda

CRX id

bdikdphnibhpofjankahomjkdcappgal-

Description from extension meta

Ngakonversi aksara Latin ka aksara Sunda.

Image from store Konversi Aksara Sunda
Description from store Ekstensi ieu, tiasa ngakonversi Aksara latin ka aksara Sunda baku. Aplikasi ieu manfaat pisan kangge urang supados tiasa belajar aksara sunda langkung gampil. Diantos saran sareng masukanna, kangge pengembangan aplikasi kapayunna. Apliksasi onlinena tiasa diakses di http://sabilulungan.org/aksara/ atau install launcherna kangge chrome di http://goo.gl/pvj58 Aplikasi ieu dikembangkeun ku Dian Tresna Nugraha. Ekstensi sareng launcher aplikasina, dikembangkeun ku Sutisna/Titis Kaifa.

Latest reviews

  • (2019-05-10) Abah Bandung: hatur nuhun pisan, sangat membantu
  • (2016-05-10) whisnu aries a.: ka anggo pisang, mang. hatur nuhun.
  • (2013-05-11) D. Nugraha: Nuhun parantos didamelkeun Chrome Apps :-)

Statistics

Installs
91 history
Category
Rating
5.0 (5 votes)
Last update / version
2013-03-23 / 1.0
Listing languages
id

Links