extension ExtPose

Kotnet Login (delisted)

CRX id

ffdmhfbpjgldhcjpndjohjoiailndlog-

Description from extension meta

Kotnet Login is een extensie die u automatisch inlogt op sites van de KULeuven zoals bv. Kotnet, Toledo...

Image from store Kotnet Login
Description from store UPDATE: Wij zijn verhuisd naar http://code.google.com/p/kotnetloginextension/. Controleer die site voor de laatste versie van deze plugin. UPDATE: We moved to http://code.google.com/p/kotnetloginextension/. Check that site for the latest version of this plugin. NIEUW: Andere instellingen ook beschikbaar. Kotnet Login laat je automatisch inloggen op zowel de inlogpagina van Kotnet als Toledo. Deze functionaliteit kan je ook (tijdelijk) uitschakelen door op het Kotnet Login Icoon te klikken. Kotnet Login allows you to automatically login on Kotnet and Toledo. You can disable the login-function by clicking on the extension's icon.

Latest reviews

  • (2017-09-04) Xaab Xaa: vroeger zeer nuttig, werkt nu niet meer. "We vermoeden dat je de oude/klassieke Toledo-weergave wil bereiken via een bookmark/favoriet. Dat kan vanaf het academiejaar 2016-2017 niet meer."
  • (2014-06-24) Jan Blykers: Ik krijg telkens de melding dat mijn wachtwoord niet klopt, maar als ik op "Ok" klik, werkt het wel. Het blijft heel wat clicks uitgespaard, maar het zou leuk zijn als deze bug nog zou kunnen gefikst worden. http://puu.sh/9HKBU/371e565f6e.png
  • (2012-08-06) Michiel Vanuytsel: Het zou handig zijn om (zoals de firefox extensie) niet op de login-knop te moeten duwen. Voor de rest een prachtige extensie!
  • (2011-11-22) Niels Vanderstraeten: Perfecte plugin! Een suggestie: Het zou leuk zijn als de plugin je ook automatisch zou kunnen inloggen op CampusNet (hanteert hetzelfde systeem als KotNet) :)
  • (2011-11-20) Thomas Goossens: Perfect gewoon :-)

Statistics

Installs
634 history
Category
Rating
4.7 (90 votes)
Last update / version
2012-09-30 / 1.9.0
Listing languages
en nl

Links