extension ExtPose

StudyBee

CRX id

nbhebloikpdgagghfhamjkbgfnobcfck-

Description from extension meta

With StudyBee's assessment tools, you can assess student work directly in Google Classroom, and give feedback.

Image from store StudyBee
Description from store StudyBee provides additional functionality to Google Classroom. For teachers, students and other educators.

Latest reviews

 • (2022-05-08) Dennis Navaian NA20b Franklins gymnasium: HATAR SKOLAN
 • (2022-01-16) Marcus Medina Ramirez Personal Campus Mölndal: Bra tillägg till Classroom som gör att man inte hamnar i GDPR konflikt då datan hålls kvar i Sverige (åtminstone så har jag fått det förklarat), tyvärr är det så fruktansvärt buggigt att det är knappt användbart. Senaste fantastiska påhitt där man ska kunna fylla i många betyg samtidigt orsakade att flera studenter (som inte var markerad) fick betyg de inte skulle få och andra sådana fadäser som gör att jag som utbildare och systemutvecklare INTE rekommenderar det till någon. En annan sak som gör att jag inte rekommenderar det är att supporten gärna skyller över ansvaret på kunderna istället för att kolla igenom sina buggar. Bäst av allt var när supporten ville ha mitt användarnamn och lösenord för att kolla igenom klassen och betygen. Då är man verkligen på oseriös nivå! Så nej, denna rekommenderas inte. Tanken är god, men funktionaliteten gör att den inte är värd det.
 • (2021-11-29) Gulia: Studybee är bra men jag kan inte använda det av någon anledning, idk varför
 • (2020-01-30) Oliver Backman IN19: jävfla skit grej hoppas skaparna dör av bilkrasch :) skiten styr min dator sämst inte bra jag vill hitta skaparna och slänga dom i sjön kanske havet. Detta är inget hot bara en hälsning :)
 • (2017-10-27) Mats Carlsson: Tillägget hjälper mig som mattelärare, jag får bra överblick och använder den trevliga ECA-räknarfunktionen :)

Latest issues

 • (2017-01-11, v:1.1.1) Jacob Lönnerdal: Det fungerar inte
  Vad är det som händer med study bee?? Den laggar, uppdaterar inte, sparar inte o kopplar inte! Snälla återkoppla! Jacob
 • (2017-01-11, v:1.1.1) Jacob Lönnerdal: Koppla kunskapskrav och elever som inte kan bedömas
  hej! Jag har återigen stött på patrull med studybee. Nu kan jag inte koppla kunskapskrav i mina kurser och sedan gör det inte att bedöma vissa elevers uppgifter, eftersom biet inte öppnas och gör det möjligt. Jacob
 • (2016-12-22, v:1.1.0) Koppla kunskapskrav och elever som inte kan bedömas
  hej! Jag har återigen stött på patrull med studybee. Nu kan jag inte koppla kunskapskrav i mina kurser och sedan gör det inte att bedöma vissa elevers uppgifter, eftersom biet inte öppnas och gör det möjligt. /EMil
 • (2016-12-12, v:1.0.9) STudybee ligger nere
  Hej! Studybee ligger nere och det går inte att fylla i de matriser som jag kopplat till mina uppgifter. Skulle vara tacksam om ni kunde åtgärda detta problem snabbt. :) /EMil
 • (2016-12-05, v:1.0.9) Jacob Lönnerdal: Kan inte koppla kunskapskrav eller komma in i Study Bee
  Har problem i Servicekunskap Classroom. Kan inte lägga till kunskapskrav eller komma åt bedömning på uppgifter!
 • (2016-11-13, v:1.0.9) Kan inte koppla kunskapskrav
  Jag kan inte koppla kunskapskraven till elevernas uppgifter. När jag försöker med det står det att "något gick fel" och att jag "ska försöka igen om en stund". Detta har jag gjort, men det fungerar fortfarande inte. Så vore tacksam för hjälp med att komma till rätta med detta problem.
 • (2016-10-27, v:1.0.9) Funkar inte
  Jag har tillägget men biet är bara grått, konstant. Hur kan jag göra för att få det att fungera?

Statistics

Installs
10,000 history
Category
Rating
3.1 (8 votes)
Last update / version
2022-04-01 / 2.1.7
Listing languages

Links