extension ExtPose

AliExpress Paypal (delisted)

CRX id

njkoakaanifjmpdggjclbmabhmfghico-

Description from extension meta

Mostrar si el venedor d’Aliexpress accepta Paypal

Image from store AliExpress Paypal
Description from store Amb l’extensió, AliExpress Paypal: pagueu de forma segura a AliExpress amb Paypal. ✜ Per què? Molts usuaris es pregunten: "Accepten AliExpress Paypal?" Cal entendre que Ali-Express és una plataforma amb diferents proveïdors disponibles. Els venedors del lloc Ali decideixen si accepten pagar amb Paypal a AliExpress; la nostra extensió us permet saber simplement si s’accepta aquesta forma de pagament per al producte en qüestió. ✜ Com funciona Per utilitzar la nostra extensió, simplement descarregueu l'extensió AliExpress Paypal al navegador Chrome a través de la botiga web. L'operació serà la següent: ➣ Un cop descarregada l'extensió al vostre navegador, heu de fer clic al logotip de l'extensió per activar-la, que romandrà activa fins que es tanqui el navegador. Es mostrarà "ON" o "OFF" per mostrar el mode actual. ➣ El nostre connector analitza els mètodes de pagament del venedor de la pàgina del producte en la qual voleu comprovar el pagament d’Aliexpress amb Paypal ➣ Es mostra un text "Paypal acceptat" o "PayPal denegat". ➣ Un cop es mostra el botó, podeu fer una comanda: a AliExpress mitjançant pagament Paypal. El funcionament del nostre connector és senzill: l'extensió de pagament AliExpress Paypal us permet afegir un botó directament a les fitxes de producte del lloc. (Per al pagament de Paypal AliExpress) El pagament AliExpress amb Paypal us permet pagar de forma segura i aprofitar la garantia del comprador a través de Paypal. Aquest connector us permetrà utilitzar el mètode de pagament amb més facilitat. Ara ja sabeu la resposta a la pregunta que AliExpress pren Paypal. ✜ Utilitza AliExpress Paypal? L’ús de Paypal a AliExpress serà possible després del venedor del producte; en cas contrari, podeu cercar un producte similar d’un altre venedor que accepti aquest mitjà de pagament segur. ✜ Privacitat i recopilació de dades personals Per respectar les dades personals, el respecte de la RGPD i el respecte dels programes associats d'Alibaba: Les vostres dades personals no són necessàries, de manera que no es recopilen les vostres dades personals. El nostre connector "AliExpress Paypal" no està vinculat de cap manera a l'empresa Paypal i la plataforma AliExpress. Simplement fem servir les dades visibles per l’usuari directament al lloc web d’Ali per formalitzar-les d’una manera més senzilla. En utilitzar l’extensió, accepteu el GTC i accepteu que l’empresa Alibaba pagui l’extensió com a informador de negoci per comandes.

Latest reviews

 • (2021-12-27) Толя П.: не работает!
 • (2021-11-29) Sio kim: Paypal est tellement sécurisé, c'est rassurant de savoir que c'est disponible que aliexpress ! Merci pour l'extension
 • (2021-11-29) Pauline Trouart: Je le trouve très utile pour m'indiquer si paypal est accepté, c'est souvent le cas et ça me fait gagner du temps !
 • (2021-11-28) Rafał: Niestety to nie działa pokazuje na aukcji że akceptuje PayPal a podczas zakupu brak metody płatności paypal.
 • (2021-11-23) ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ: ITS NOT WORKING !!!!!!! USELESS!!!!!
 • (2021-11-02) Avraam Makovski: it doesn't work
 • (2021-06-16) ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΣΑΚΟΣ: IT DOES NOT WORK. FIX IT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • (2021-04-22) A B: It doesn't work. It shows Paypal accepted banner but anyway there isn't that possobility to pay.
 • (2021-03-16) 421: whoeta
 • (2021-01-25) kevin soares: Obrigado,vale a pena usar esta extensão,me ajudou muito,pode usar que é confiável, testei a extensão, é ótimo! Não tenho mais medo de fazer pedidos no aliexpress com paypal, e é grátis!
 • (2020-12-01) Pauline lefebvre: Merci, j'ai testé l'extension c'est top ! j'ai plus peur de commander sur aliexpress avec paypal, et c'est gratuit !

Latest issues

 • (2021-06-15, v:1.2) ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΣΑΚΟΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ
  ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ PAYPAL. ΓIATI?

Statistics

Installs
1,000 history
Category
Rating
2.6 (10 votes)
Last update / version
2020-12-22 / 1.2
Listing languages

Links