extension ExtPose

AliExpress Paypal (delisted)

CRX id

njkoakaanifjmpdggjclbmabhmfghico-

Description from extension meta

Mutassa meg, hogy az AliExpress eladó elfogadja-e a Paypal szolgáltatást

Image from store AliExpress Paypal
Description from store A kiterjesztéssel az AliExpress Paypal: biztonságosan fizet az AliExpressen a Paypal segítségével. ✜ Miért? Sok felhasználó felteszi magának a kérdést: "Elfogadja-e az AliExpress a Paypal-t?" Meg kell értenünk, hogy az Ali-Express egy platform, ahol különböző gyártók állnak rendelkezésre. Az Ali webhely eladói döntenek arról, hogy elfogadják-e a Paypal fizetését az AliExpressen; kiterjesztésünk lehetővé teszi, hogy egyszerűen megtudja, elfogadják-e ezt a fizetési módot a kérdéses termékhez. ✜ Hogyan működik Bővítményünk használatához egyszerűen töltse le az AliExpress Paypal kiterjesztést a Chrome böngészőjébe a webáruházon keresztül. A művelet a következő lesz: ➣ Miután a kiterjesztést letöltötte a böngészőjébe, az aktiválásához a bővítmény logójára kell kattintania, ez addig marad aktív, amíg a böngészőt bezárják. Az "ON" vagy az "OFF" jelenik meg az aktuális mód megjelenítéséhez. ➣ Bővítményünk elemzi annak a termékoldalnak az eladó fizetési módjait, amelyen ellenőriznie kell az AliExpress fizetést a Paypal segítségével ➣ A „Paypal elfogadott” vagy a „PayPal elutasítva” felirat jelenik meg. ➣ A gomb megjelenése után megrendelést adhat le: az AliExpressen Paypal fizetéssel. Bővítményünk működése egyszerű: Az AliExpress Paypal fizetési kiterjesztés lehetővé teszi, hogy egy gombot hozzáadjon közvetlenül a webhely terméklapjaihoz. (Paypal AliExpress fizetéshez) Az AliExpress Paypal fizetéssel biztonságosan fizethet, és kihasználhatja a vevő garanciáját a Paypal révén. Ez a bővítmény lehetővé teszi a fizetési mód könnyebb használatát. Most már tudja a választ arra a kérdésre, hogy az AliExpress szedi-e a Paypal-t. Use Az AliExpress használja a Paypal szolgáltatást? A Paypal használata az AliExpress-en a termék eladóját követve lehetséges, különben hasonló terméket kereshet egy másik eladótól, aki elfogadja ezt a biztonságos fizetési módot. ✜ Adatvédelem és személyes adatok gyűjtése A személyes adatok tiszteletben tartása, az RGPD és az Alibaba partnerprogramjainak tiszteletben tartása: Személyes adatai nem szükségesek, így személyes adatait nem gyűjtjük össze. Az "AliExpress Paypal" bővítményünk semmilyen módon nem kapcsolódik a Paypal céghez és az AliExpress platformhoz. Egyszerűen felhasználjuk a felhasználó által közvetlenül az Ali weboldalon látható adatokat egyszerűbb formalizálásukhoz. A kiterjesztés használatával elfogadja az ÁSZF-et, és elfogadja, hogy a kiterjesztést üzleti riporterként fizesse az Alibaba vállalat megrendelések alapján.

Latest reviews

 • (2021-12-27) Толя П.: не работает!
 • (2021-11-29) Sio kim: Paypal est tellement sécurisé, c'est rassurant de savoir que c'est disponible que aliexpress ! Merci pour l'extension
 • (2021-11-29) Pauline Trouart: Je le trouve très utile pour m'indiquer si paypal est accepté, c'est souvent le cas et ça me fait gagner du temps !
 • (2021-11-28) Rafał: Niestety to nie działa pokazuje na aukcji że akceptuje PayPal a podczas zakupu brak metody płatności paypal.
 • (2021-11-23) ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ: ITS NOT WORKING !!!!!!! USELESS!!!!!
 • (2021-11-02) Avraam Makovski: it doesn't work
 • (2021-06-16) ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΣΑΚΟΣ: IT DOES NOT WORK. FIX IT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • (2021-04-22) A B: It doesn't work. It shows Paypal accepted banner but anyway there isn't that possobility to pay.
 • (2021-03-16) 421: whoeta
 • (2021-01-25) kevin soares: Obrigado,vale a pena usar esta extensão,me ajudou muito,pode usar que é confiável, testei a extensão, é ótimo! Não tenho mais medo de fazer pedidos no aliexpress com paypal, e é grátis!
 • (2020-12-01) Pauline lefebvre: Merci, j'ai testé l'extension c'est top ! j'ai plus peur de commander sur aliexpress avec paypal, et c'est gratuit !

Latest issues

 • (2021-06-15, v:1.2) ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΣΑΚΟΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ
  ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ PAYPAL. ΓIATI?

Statistics

Installs
1,000 history
Category
Rating
2.6 (10 votes)
Last update / version
2020-12-22 / 1.2
Listing languages

Links