extension ExtPose

AliExpress Paypal (delisted)

CRX id

njkoakaanifjmpdggjclbmabhmfghico-

Description from extension meta

Laat zien of de AliExpress-verkoper Paypal accepteert

Image from store AliExpress Paypal
Description from store Met de extensie AliExpress Paypal: betaal veilig op AliExpress met Paypal. ✜ Waarom? Veel gebruikers vragen zich af: "Accepteert AliExpress Paypal?" Het is noodzakelijk om te begrijpen dat Ali-Express een platform is met verschillende beschikbare leveranciers. De verkopers van de Ali-site kiezen of ze accepteren om met Paypal te betalen op AliExpress; Met onze extensie weet u eenvoudig of deze betaalmethode wordt geaccepteerd voor het product in kwestie. ✜ Hoe het werkt Om onze extensie te gebruiken, downloadt u eenvoudig de AliExpress Paypal-extensie in uw Chrome-browser via de webwinkel. De operatie is als volgt: ➣ Nadat de extensie is gedownload in uw browser, moet u op het logo van de extensie klikken om deze te activeren, deze blijft actief totdat de browser wordt gesloten. "ON" of "OFF" wordt weergegeven om de huidige modus weer te geven. ➣ Onze plug-in analyseert de betaalmethoden van de verkoper van de productpagina waarop u AliExpress Pay with Paypal moet controleren ➣ Er wordt een tekst weergegeven "Paypal geaccepteerd" of "PayPal geweigerd". ➣ Zodra de knop wordt weergegeven, kunt u een bestelling plaatsen: op AliExpress via Paypal-betaling. De werking van onze plug-in is eenvoudig: met de AliExpress Paypal-betalingsextensie kunt u een knop rechtstreeks op de productbladen van de site toevoegen. (Voor Paypal AliExpress-betaling) Met de AliExpress Pay by Paypal-betaling kunt u veilig betalen en profiteren van de kopersgarantie via Paypal. Met deze plug-in kunt u de betaalmethode gemakkelijker gebruiken. Nu u het antwoord op de vraag weet, neemt AliExpress Paypal. ✜ Gebruikt AliExpress Paypal? Paypal gebruiken op AliExpress is mogelijk door de verkoper van het product te volgen, anders kunt u op zoek gaan naar een vergelijkbaar product van een andere verkoper die dit veilige betaalmiddel accepteert. ✜ Privacy en verzameling van persoonlijke gegevens Om persoonlijke gegevens, het respect voor de RGPD en het respect van de partnerprogramma's van Alibaba te respecteren: Uw persoonlijke gegevens zijn niet nodig, dus uw persoonlijke gegevens worden niet verzameld. Onze plug-in "AliExpress Paypal" is op geen enkele manier verbonden met het Paypal-bedrijf en het AliExpress-platform. We gebruiken de gegevens die voor de gebruiker direct op de Ali-website zichtbaar zijn, gewoon om ze op een eenvoudigere manier te formaliseren. Door de extensie te gebruiken, accepteert u de AV, accepteert u dat de extensie wordt betaald als een zakelijke verslaggever door het bedrijf Alibaba op bestellingen.

Latest reviews

 • (2021-12-27) Толя П.: не работает!
 • (2021-11-29) Sio kim: Paypal est tellement sécurisé, c'est rassurant de savoir que c'est disponible que aliexpress ! Merci pour l'extension
 • (2021-11-29) Pauline Trouart: Je le trouve très utile pour m'indiquer si paypal est accepté, c'est souvent le cas et ça me fait gagner du temps !
 • (2021-11-28) Rafał: Niestety to nie działa pokazuje na aukcji że akceptuje PayPal a podczas zakupu brak metody płatności paypal.
 • (2021-11-23) ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ: ITS NOT WORKING !!!!!!! USELESS!!!!!
 • (2021-11-02) Avraam Makovski: it doesn't work
 • (2021-06-16) ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΣΑΚΟΣ: IT DOES NOT WORK. FIX IT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • (2021-04-22) A B: It doesn't work. It shows Paypal accepted banner but anyway there isn't that possobility to pay.
 • (2021-03-16) 421: whoeta
 • (2021-01-25) kevin soares: Obrigado,vale a pena usar esta extensão,me ajudou muito,pode usar que é confiável, testei a extensão, é ótimo! Não tenho mais medo de fazer pedidos no aliexpress com paypal, e é grátis!
 • (2020-12-01) Pauline lefebvre: Merci, j'ai testé l'extension c'est top ! j'ai plus peur de commander sur aliexpress avec paypal, et c'est gratuit !

Latest issues

 • (2021-06-15, v:1.2) ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΣΑΚΟΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ
  ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ PAYPAL. ΓIATI?

Statistics

Installs
1,000 history
Category
Rating
2.6 (10 votes)
Last update / version
2020-12-22 / 1.2
Listing languages

Links