extension ExtPose

Персонализирана лента за превъртане

CRX id

elchgoiagofdppjcljnecjmekkkgjhhi-

Description from extension meta

Безплатно! Лесно и бързо персонализирайте лентата за превъртане на всеки уебсайт.

Image from store Персонализирана лента за превъртане
Description from store Искате ли да промените начина на показване на лентата за превъртане на уебсайт? mcustomscrollbar Просто инсталирайте нашия софтуер днес. custom scrollbar css Изберете цвета и ширината на новата си лента за превъртане Позволете на нашия софтуер да промени цвета и ширината на вашата лента за превъртане Неговата много лесна за използване, просто щракнете върху иконата на разширението след инсталацията и можете да започнете да персонализирате лентата за превъртане. scrollable div Отказ от отговорност: Моля, обърнете внимание, че това разширение НЕ е направено от Google и е направено от независим екип за разработка. Всички авторски права принадлежат на съответните им собственици. Google не одобрява и не спонсорира това разширение за Chrome. Персонализираната лента за превъртане не е собственост, не е лицензирана и не е дъщерно дружество на Google Inc.

Latest reviews

  • (2023-04-07) 林佳憲: 加大滾動條,很有用
  • (2022-08-21) MohammadHossein Haqiqatkhah: Nice simple extension, though once enabled on a website, it is not possible to disable!
  • (2021-09-11) Charlie Hu: Great!!!!!!!!! It's just the thing I want!
  • (2021-07-16) Don Henderson: Will not widen Gmail scroll bar. Scrollbar widening can be achieved in the Registry OS-wide without an extension.
  • (2021-04-24) Dollie: no option to customise!!!!
  • (2021-04-22) iWajdi: Doesn't Work, tried everything I could it didn't work.

Statistics

Installs
610 history
Category
Rating
2.8 (5 votes)
Last update / version
2022-09-20 / 3.0.0
Listing languages

Links