extension ExtPose

Barra de desplaçament personalitzada

CRX id

elchgoiagofdppjcljnecjmekkkgjhhi-

Description from extension meta

Gratuït Personalitzeu la barra de desplaçament de qualsevol lloc web fàcilment i ràpidament.

Image from store Barra de desplaçament personalitzada
Description from store Voleu canviar la manera com es mostra la barra de desplaçament en un lloc web? jquery scroll to div Simplement instal·leu el nostre programari avui mateix. bootstrap scrollbar Trieu el color i l'amplada de la barra de desplaçament nova Deixeu que el nostre programari canviï el color i l’amplada de la barra de desplaçament És molt senzill d’utilitzar; només cal que feu clic a la icona de l’extensió després de la instal·lació i pugueu començar a personalitzar la barra de desplaçament. div scroll Exempció de responsabilitat: tingueu en compte que aquesta extensió NO la fa Google i la fa un equip de desenvolupament independent. Tots els drets d'autor pertanyen als seus respectius propietaris. Google no recolza ni patrocina aquesta extensió de Chrome. La barra de desplaçament personalitzada no és propietat de, no té llicència ni és filial de Google Inc.

Latest reviews

  • (2023-12-28) Сергей Смирнов: Вообще не работает.
  • (2023-06-02) mustafa yıldız: işini dört dörtlük yapıyor. uzantı sekmesine tıklayıp bu uzantının uzerine tıklayıp sabitleme ,iğneleme simgesine basın. Kaydırma çubuğu yanda sürekli görünür hale geliyor. BRAVO !
  • (2023-04-07) 林佳憲: 加大滾動條,很有用
  • (2022-08-21) MohammadHossein Haqiqatkhah: Nice simple extension, though once enabled on a website, it is not possible to disable!
  • (2021-09-11) Charlie Hu: Great!!!!!!!!! It's just the thing I want!
  • (2021-07-16) Ocilon LLC: Will not widen Gmail scroll bar. Scrollbar widening can be achieved in the Registry OS-wide without an extension.
  • (2021-04-24) Deirdre: no option to customise!!!!
  • (2021-04-22) iWajdi: Doesn't Work, tried everything I could it didn't work.

Statistics

Installs
916 history
Category
Rating
3.0 (10 votes)
Last update / version
2023-11-10 / 3.0.1
Listing languages

Links